Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Докъде ни докараха управляващите! Вижте как ще прекарат зимата в Бургас тези българки
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 26.10.2016Коментари (4)7365
© Burgas24.bg
Докъде ни докараха управляващите със своята алчност и некадърност! Докато Държавата се чуди как да налива още пари за стипендии на роми, "интеграция" на бежанци и всякакви други индивиди, които не желаят да се интегрират, нашите майки и бащи зъзнат по пейките, увити в найлони.

Тези силни думи ни написа читател на Burgas24.bg, потресен от бруталната действителност в България. Той ни изпрати и две снимки, направени в рамките само на 20 минути. Първата - от Морската градина в Бургас, втората - от парка в ж.к. "Изгрев". Фотосите казват повече от всички думи. Изстрадали българки, докарани до просешка тояга, нямащи дори покрив над главите си. Те се опитват да се стоплят не с метилов алкохол и опиати, като мургавите обитатели на градинката зад Старата поща, например... а найлон и стари одеяла.

"По този начин преминават дните и нощите им. Смъртта им няма да тежи на никого, а може и никой да не знае, че са живи. Вижте управляващи докъде ни докарахте с вашата некадърност, алчност, дупедавство и тъпотия. Всячески се опитвате да ни затриете, но няма да успеете. Вие и вашите поколения ще страдате бавно и мъчително. Народе, виж какво си допуснал с твоята апатия. Днес са тези жени на снимките, утре ще е някой от теб, народе. Безразличието води до самоизтребление. Именно това е целта на чужди и родни субекти. Умишленото размиване на българите с цигани, турци, мигранти и всякакви други подобни същества, ще доведе до изчезването на българския народ", гласи още тъжният текст, изпратен до редакционната ни поща.

"Този процес може да се спре, все още. Нужно е българите да покажем, че сме единни и да смажем всеки, който е против интересите на България. Ще започнем с едни 240 утайки. За просперитета на Родината ни ще бъдат избрани млади, кадърни, патриотични, неопетнени българи, за разлика от сегашните управляващи боклуци. Новоизбраните ще работят за интересите на нацията, защото ще знаят какво ще последва. Чак след тези промени ще настъпи така нужната и желана сигурност.

Събуди се, народе, събуди се и вземи нещата в свои ръце. Управляващите отрепки трябва да бъдат съдени и екзекутирани от Народния съд. Всичко трябва да е в името на Родината, народа, поколението ни. Жертвите, които ще дадем ще са заслужени, защото благодарение на тях ще оцелеем", завършва бургаският родолюбец.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.10.2016 г.
0
 
 
"Докато българинът мълчи и си трае,винаги ще се намери чобанин,който да го стриже до голо,да го дои до кръв и не дай боже да го коли." Стефан Цанев - бележит български драматург
0
 
 
Тия ги мързи да работят , не ми пука за тях . Здрави и прави а седнали да просят .
0
 
 
НЕ СА ЛИ БЪЛГАРИ ИЛИ НИ Е ЕНЯ ПОВЕЧЕ ЗА ...
+1
 
 
Пари за циганета и бежанци има,а тея хора дето ги виждаме всички -НЯМА! ЩО БЕ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: