Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Близки на Николай: Мейзер има съучастник в убийството!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:55 / 25.10.2016Коментари (0)1346
©
"Категорично не изключваме втори човек да е помогнал на Анита Мейзер да се отърве от Ники. Водим собствено разследване, тъй като смятаме, че престъплението е извършено с користен мотив." Това коментираха пред "България Днес" близки на удушения със свински опашки културист Николай Димов. Той е мъж на скандалната брюнетка Анита Мейзер, която е обвинена за убийството му. 

Според прокуратурата силиконката е причинила смърт по непредпазливост. Тя е в ареста от началото на скандала, а разследването е удължено с два месеца.

"Поискали сме нови процесуално-следствени действия. Поискали сме съдебномедицинската експертиза да установи има ли травма по тялото на Николай, която да е причинена непосредствено преди смъртта му. Смятаме, че той е ударен и зашеметен, за да бъде приведен в състояние на безпомощност", категорични са адвокатите, които ще представляват опечаленото семейство. 

По случая се води и частно разследване, което е установило твърде драстични разминавания във версиите на Анита Мейзер. Разпитите на обвинената се разминават, като тя първоначално твърди, че други хора са убили Николай. В друг разпит подчертава, че не е била в апартамента, когато е настъпила смъртта, а до магазина за цигари. "Съпоставяйки данните от следствения експеримент, както и други свидетелски показания и данни по случая, разследването на прокуратурата върви твърде неестествено и се надяваме в рамките на удължения срок да се достигне до адекватни заключения", критикуват работата на ченгетата близките на Ники.

Според тях мотивът за убийството на Ники не е ревност. Те са категорични, че в дъното на случая е финансова облага. Веднага след инцидента сестрата на културиста Милена Димова разкри, че брат й е бил изнудван от Анита. Двамата не били заедно от три години, тъй като Мейзер инсценирала отвличането си и се опитала да натопи Димов. Въпреки това за пред обществото двамата го играли, че са заедно, защото Мейзер рекетирала Николай.

Милена Димова е категорична, че брат й е убит умишлено.

"Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание", допълни след инцидента сестрата на удушения културист.

Освен заплахите Мейзер директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.

"Нямаше друг начин и платихме", лаконична е сестрата на Димов.

Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзер. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.

Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзер успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.

Докато тече сагата с прословутите експертизи, трупът на Николай Димов все още е в моргата. Той не е погребан, тъй като експертите продължават да търсят други травми по тялото му, свързани с инцидента. 

Екипът с експерти, които изготвят съдебномедицинската експертиза, е работил и по случая с убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски.

Към момента е готова само химическата експертиза, която доказва, че Ники не е бил упоен, както и аутопсичният протокол, установил, че културистът е издъхнал от загърляне. Очакват се резултатите и от психиатричната експертиза на Анита Мейзер.



Още по темата: общо новини по темата: 124
08.09.2022 »
14.08.2020 »
14.05.2020 »
03.01.2020 »
29.11.2019 »
19.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: