Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Колеги на убитата Мая със сензационна версия!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:37 / 21.10.2016Коментари (0)3614
©
Даниел Ваклинов категорично отрече разпространената по-рано версия, че Калоян е замесен в убийството на майка си Мая и приятеля й Любомир Денов.

"Това е пълна лъжа. Синът ми е викан само за разпит. Има разследване и не искам да давам никакви изявление и коментари. Има органи, които са специалисти. Толкова неща прочетох за себе си, които не са верни, че не ми се коментира. Отвратен съм", заяви Даниел Ваклинов.

От прокуратурата заявиха вчера, че издирват трети човек, замесен в стрелбата, тъй като Дилов имал не една, а две дупки от куршуми в главата, което било странно.

Разследването проверява и версията Мая първа да е стреляла по Любомир, а след това да е опитала да убие и себе си. Това обаче се опровергава от показанията на сина Калоян, който дори твърди, че е видял лично как Любомир се застрелва, след като е прострелял майка му.

Тази версия опровергават колеги на Мая и Любомир.

"Тя не можеше да стреля. Винаги, когато сме ходили на стрелба, буташе пистолета настрани. Това го знаехме всички, които работехме с нея. Често оставяше пистолета си в служебната каса и не го взимаше със себе си", разкриват колеги на Мая.

Сигналът за двойния разстрел в полицията бил подаден от 18-годишния син на съдебната охранителка - Калоян. Пред ченгета той разказал, че Любомир Кирилов Дилов е убил майка му и се е самоубил със служебния си пистолет.

Служителите в "Съдебна охрана" Мая и Любо са били заедно от повече от година. Тя се разделя със съпруга си Даниел, за да заживее с любимия си. Получава развод едва преди няколко месеца.

Бившият й мъж твърди, че не успява да преживее раздялата със съпругата си. Независимо от това е забелязван на луксозни партита, а самият той публикува и снимки на профила си във Фейсбук.

Даниел Ваклинов е собственик на каменоделска фирма и се занимава с изработка на надгробни паметници. Любомир Дилов умира два дни, преди рождения си ден на 20 октомври. Днес интернет почерня след новината за смъртта на влюбената двойка.

Повечето от приятелите им не могат да повярват че са си отишли така нелепо.

"Каквото и да напишем, тя си отиде. За мен е изненадващо. Не бях подготвена. Все се канехме след работа да пийнем по ракия. Така и не стана. Тази вечер ще сервирам на масата един прибор в повече, ще налея една чаша и за нея. Дано пътят на душата й бъде светъл. да почива в мир", пише приятелка на Мая.

Друга описва как тя е била вечно усмихната:

"Почивай в мир, Мая! Ще те запомня винаги усмихната, шегуваща се с всичко, с всички и със себе си дори! Заслужаваше много повече от този нелеп край! Надявам се, че ще бъдеш на едно по-добро място, щастлива, усмихната и влюбена, както винаги! Сбогом!"...



Източник: Блиц








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: