Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко смени Ирина Бокова с Кристалина Георгиева в битката за ООН
Автор: Екип Burgas24.bg 10:41 / 28.09.2016Коментари (19)1084
©
България оттегля подкрепата си от Ирина Бокова и издига кандидатурата на заместник-председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева за поста на генерален секретар на ООН. Това обяви премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

"Ирина Бокова действително положи много усилия. Искахме да видим какви ще са резултатите от последното гласуване на 26-и септември. Резултатът е с едно място надолу и сме изпреварени от доста страни и в това число и жени. Заради негласните нагласи, които има там, е хубаво кандидатът да е жена и от Източна Европа. Считаме, че Кристалина Георгиева ще е по-успешна кандидатура", обоснова се премиерът, цитиран от агенция "Фокус".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.09.2016 г.
+3
 
 
не му се сърдете, Боко е близнак. винаги греши независимо от взетото решение. лошото е , че страдаме всички.
+3
 
 
то затова пред българския казан в ада нямало дяволи да пазят.... защото сами дърпаме надолу тези които успяват да се наберат нагоре.... Е, поне станахме за смях пред ЦЕЛИЯ СВЯТ този път. Не познавам нито едната, нито другата, но когато сами си правим мръсно, означава че не заслужаваме да се управляваме сами
+2
 
 
Поредното ''умно'' решение на Боко Тиквата и компания! Резил, срам и позор!
+4
 
 
Поредното доказателство, че егото на мутрата е по-голямо от националният интерес. Тъй като Бокова не е издигната от него, той нямаше никакво желание да я подкрепи.
-2
 
 
Това, че руската ( не българската ) кандидатура Бокова е обречена на провал беше съвсем, ама съвсем ясно още в началото.... Обаче, Б.Б. , като послушен слуга на Русия, не посмя да предложи Георгиева още тогава, за да не му дърпат ушите от Москва.... Сега тази смяна е не само закъсняла, но и нелогична - също като да прескачаш трап, и да се откажеш по време на скока....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.09.2016 г.
+6
 
 
Българка прецака българка - за сеир на целия свят! Всички ни се смеят, станахме за смях с това действие и най-вече ПРЕМИЕРА.
+4
 
 
Това трябваше да се случи още в началото, а не сега да става прецедент!! Толкова много противници имаше за Бокова (с основание или не-това е друга тема), защо се чакаше до сега. Да покаже Б.Б. колко е велик ли?? Излагаме са като кифли на витрина!! И Крисатлина -където има дупка за запълване все там-я за президент я спрягат, я за ООН. И тя ще стане "употребена", макар че е с неопровержими качества, според мен!! Защо не я посочиха още в началото-сега дали въобще ще има шанс!! Доказахме какви политици имаме - никакви!!!
+1
 
 
Правилно решение!Като са ти заложили куц кон и имаш право да го смениш,пробваш с друг. Ако спечели...печелиШ...ако изгуби,то така или иначе предния е изгубил КАТЕГОРИЧНО няколко пъти вече!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: