Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Созопол редом до Рим, Париж и Барселона в престижна класация
Автор: Екип Burgas24.bg 16:06 / 27.09.2016Коментари (2)2808
©
От 2009 г. 20 европейски дестинации влизат в оспорвано състезание в престижната класация "Европейска дестинация". Това са дестинации, които са впечатлили туристи с качеството на предлаганите услуги, привлекателни места за отдих, уникални исторически, културни и природни обекти, информира "Дарик". Класацията е на принципа "от туриста за туриста", и крайният резултат се определя от милионите европейски туристи, които имат възможност да гласуват за своите любими дестинации. Тя се организира от Добрите европейски дестинации - организация, базирана в Брюксел и създадена да насърчава културата и туризма в Европа. В партньорство с EDEN мрежата тя предоставя уникална възможност за реклама и популяризиране на европейските дестинации, номинирани за "Европейска дестинация" и насърчава потребителите на туристически услуги да бъдат активни в избора си и оценката по време на гласуването на интернет платформата на EDEN, което ще се проведе от 20 февруари до 10 януари 2017 г.

Сред номинираните дестинации, които ще участват в престижната класация и ще разчитат на гласа на всеки един европеец са освен Созопол още Милано, Брюксел, Сан Себастиан, Вроцлав, Рим, Париж, Барселона, Берлин, Виена, Порто, Атина, Нови Сад, Загреб и др.

В миналогодишната класация своят глас са дали близо 40 милиона европейци, които също са избирали между 20 туристически дестинации. В популяризирането на участниците сред туристите в Европа активни са не само Добрите европейски дестинации и EDEN, но и европейски служби по туризма, професионалисти от туристическия бранш, както и различни туристически форуми и събития като туристически борси, конгреси, изложения и презентации, на които участващите в класацията дестинации са рекламирани и популяризирани. Всяка дестинация допълнително активизира своята туристическа аудитория, за да може в края на интернет гласуването да се похвали с престижно място в класацията. В гласуването могат да вземат участие туристи от целия свят, останали с добри впечатления от посещението на някоя от дестинациите, или пък впечатлени и заинтригувани от представянето на други по време на кампанията на European Best Destinations /EDEN/ .

Първото официално презентиране на Созопол като участник в класацията " Европейска дестинация 2017" ще бъде в Монако в края на месец октомври. от 29 октомври до 2 ноември 2016 г. ще се проведе 77-то издание на Skål International World Congress. Skål International е международна организация за устойчив туризъм към ООН. Програмата му включва и инициативата "От бизнес за бизнес", в която освен близо 500-те делегати на конгреса, ще присъстват и други представители на туристическия бизнес от различни страни. По време на бизнес инициативата, която е на 30 октомври номинацията на Созопол ще бъде официално представена от кмета на община Созопол Панайот Рейзи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.09.2016 г.
0
 
 
На цени даже надхвърля Рим и Барселона
0
 
 
В Созопол си е класическа българска селения - кочина и няма нищо общо с изброените горе градове.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: