Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Янев: Не съм дошъл в Нефтохимик да печеля пари
Автор: Екип Burgas24.bg 13:58 / 18.09.2016Коментари (0)1721
©
Новият треньор на Нефтохимик Христо Янев бе представен днес на официална пресконференция.

Ето какво каза младият специалист пред представители на медиите:

"Първо искам да благодаря за доверието, което са гласували на мен и моя екип хората, които се занимават усилено Нефтохимик да бъде на водещите позиции в българския футбол. Искам да благодаря и на господин Бошнаков, на кмета на град Бургас и на целия Управителен съвет, с който говорихме до късно снощи, за това, че ни дават това доверие".

"Надявам се с всекидневната си работа да го оправдаем и да върнем истинския футболен фен в Бургас, който заслужава да види най-доброто от своя любим отбор. Уважавам традициите и историята на Нефтохимик. Тук съм да направя най-доброто, на което съм способен. Искам да върнем славните времена на Нефтохимик".

"Видях хора в лицето на ръководителите, които искат отборът да върви напред, искат да се случват неща, които да радват хората в Бургас. Дошъл съм тук не, за да печеля пари, а да работя за този клуб и да направим така, че когато Нефтохимик излезе да играе на този красив стадион, да кара другите отбори да се чувстват некомфортно.

"Не съм дошъл тук да размахвам някаква метла и да се правя на интересен. Целта е да направим най-доброто с наличните футболисти и с тези, с които ръководството води разговори. По най-бързия начин трябва да намерим необходимите средства, за да изведем клуба на по-високо място в класирането. Оттам нататък трябва да направим така, че да имаме облик.

"Предстои ни важен мач с Етър за Купата. Не трябва да има подценяване. Имам ден и половина да се запозная с отбора, да видя реалната ситуация и с колко здрави футболисти разполагам. Етър е доказано име, със сериозен треньор, с доказани футболисти в редиците. Нашата цел е да победим".

"На всички фенове искам да кажа, че искам отборът да има облик, да прогресира, да се види, че в този отбор се работи не ден за ден, а с ясна визия за бъдещето".

"С някои от футболистите съм работил през последната година и това ще е предимство за мен. Разполагаме с много добри футболисти с качества, всичко е въпрос на мотивация. Трябва да разберат, че защитават името на Нефтохимик. Трябва да направим нещо, с което хората да се чувстват горди".

Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: