Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Ексклузивно: Кметът бесен на Нефтохимик, ще хвърчат глави при провал с Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 13:29 / 17.08.2016Коментари (5)7125
© Burgas24.bg
С разговори на висок тон и дърпане на уши е преминал Съветът на директорите в Нефтохимик, научи от сигурни източници Burgas24.bg. Както вече съобщихме, след срещата ръководството на клуба взе решение да се даде кредит на доверие на треньорския щаб, а "шейховете" обещаха да изорат терена още в следващия мач срещу Берое. Двубоят тази неделя обаче се явява последен шанс за изпълнителния директор Пламен Михов и старши треньора Димчо Ненов.

При провал, със сигурност ще изгори наставникът на Нафтата, който единствен се съгласи да работи при тези обстоятелства, но ще бъде първата изкупителна жертва. Все повече се сгъстяват облаците и над шефа на "шейховете". Той получи пълната свобода да прави селекцията на тима, като всяко негово желание бе удовлетворено. Недоумение буди обаче привличането на футболисти на килограм, част от които след това бяха освободени с плащането на големи неустойки.

Вече втори ден кметът Димитър Николов не може да си намери място от яд заради срамната загуба с 1:5 от ЦСКА в София и по-конкретно заради неубедителното представяне на някои от футболистите. След нелепо допуснатите попадения от 40-годишния вратар Стоян Колев останаха съмнения за уговорки.

Това удря по имиджа на футбола в града, който община Бургас се опита да излъска, взимайки мажоритарния пакет акции. Вместо да върне някогашната слава на Нефтохимик и многобройните фенове по трибуните, обаче се харчат маса пари за проект, който трупа негативи. За капак договорите с повечето спонсори все още не са сключени, а "доброжелатели" все по-често се опитват да мътят водата, въвличайки клуба в нечисти схеми. Масло в огъня добавя и подигравателното отношение на кръвния враг Черноморец, който си позволява да отправя директни нападки срещу управляващите.

По време на срещата на Съвета на директорите градоначалникът ясно е дал да се разбере, че търпението му е на изчерпване. Или Нефтохимик се взима в ръце още тази неделя срещу Берое, или ще хвърчат глави! Burgas24.bg научи още, че още в двубоя със старозагорци Колев ще седне на резервната скамейка, а под рамките на вратата ще застане младият Янко Георгиев.

Още по темата: общо новини по темата: 171
15.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
02.05.2017
01.05.2017
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.08.2016 г.
0
 
 
изкуствен отбор хибрид няма как да има успехи Без Порточанов и Нефтозавода никога вече няма да има Нефтохимик
-1
 
 
искрено ви пожелавам точка да не вземете докато не се разпаднете розови помаци такива,макар всички да знаем че ще си вземете друг лиценз и пак в Б група, ама това са дребни кахъри за вас.важното е да го поемете
0
 
 
Тоя Михов както казах преди още ,ще направи Нафтата леща ,изгони 7 играчи не го е срам
Aнонимен
на 17.08.2016 г.
0
 
 
И защо пак намесвате Черноморец? Ръсите екскременти чрез глупостите на ръководителите си, после някой ви е виновен. Нефтохимик, който винаги се е вживявал на жертва върви по утъпкан път. Схемата е ясна и не се различава от тази с ПСФК-то. Вместо да бършете омацаното дупе се чудите, кой ви ака в гащите и пак се оглеждате за виновни. В стила ви е, а не случайно вече ви водят,като отявлени аутсайдери в групата.Аз не искам моите данъци да отиват в подобие на отбор, в който само задкулисието му е силно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: