Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Изгубихме ли стария бургаски плаж?
Автор: Екип Burgas24.bg 09:26 / 01.08.2016Коментари (13)15518
Комлука се пренесе на бургаския плаж. Не от днес, не от вчера... така е от миналата година. Но положението става неконтролируемо с всеки изминал ден.

Катуните завземат ивицата на юг от Моста, а мургави мъже и жени разстилат чергите направо на пясъка. После влизат във водата с одеждите, които не са сваляни от гърба им със седмици. Малките циганчета доволно шляпат по брега, после клякат и облекчават нуждите си директно в морето. Докато техните майки и сестри бръснат срамотиите си под душовете на Централния плаж. И понеже ходят на цели тумби, не смееш да им направиш забележка, защото са изключително агресивни и налитат на бой. Циганите пък си мислят, че така е правилно, защото така правят в гетото, а там на никого подобно поведение не прави впечатление.

Заради тях все по-малко бургазлии припарват до тази плажна ивица. Дали защото се страхуват, че ще лепнат някоя гъбична инфекция или просто се притесняват да оставят чантите си без надзор... знаейки, че ще бъдат обърнати с хастара нагоре, опоскани като от нахални гларуси.

Прекрасно е това, че Община Бургас стопанисва Централния плаж. Чудесно е, че на разположение на бургазлии има безплатни чадъри и шезлонги. Много скоро обаче няма да има кой да се възползва от тях, защото хората предпочитат да дадат 10 лева за комфорта си, но да си тръгнат здрави и с всичко, с което са дошли на море. А това към днешна дата изглежда невъзможно, защото райският кът на Стария Бургас, най-бургаският плаж е окупиран от тумби смугли и немити индивиди.

Нищо чудно след няколко години бургазлии да забравят за този плаж, така както забравиха за красивата плажна ивица на Комлука, където отдавна никой простосмъртен не пристъпва.

Източник: Стиляна Божидарова








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.08.2016 г.
0
 
 
Трябва да се вземат мерки защо всички роми не ги върнат кой от където е по лична карта и не плащат ток вода данъци нищо не плащат повече привилегии от нас имат и какво става Уш Бургас е най добрия град за живеене а накрая става най смешния къде другаде има такава напаст никъде освен в Бургас хора това е живота бургазлии трябва да свикваме с ролите....
Aнонимен
на 01.08.2016 г.
0
 
 
Не на циганизацията! Тези са доказани полухора. Към тях трябва строг контрол във всичко- социална политика, популация, налагане на ред и дисциплина т.е. на принципа морковът и тоягата. Иначе става все по-страшно.
0
 
 
Вчера беше същата ситуация на Крайморие. Къпят се с дрехите на тумби, крещят, бият се, изобщо...
0
 
 
Както спряха бургазлии да ходят на бившите "Минерални бани "заради мангалите !
0
 
 
Няма ги ония с кубинките за жалост. Сега се разкарват само едни гладко избръснати батки,дето смеят да кажат нещо само на двойно по-малък индивид от тях,а на циганина мълчи и минава с наведена глава.....евала мъжаги.....
0
 
 
Това не е само на плажа,не само в Бургас!! Виновни сме ние,че го допускаме! Мълчим си,не сигнализираме,храним ги с данъците си и позволяваме циганията под форма на идиотски обяснения за ''културна специфика'',да ни задушава !!!!Диващината ,простащината,престъпното мислене и мръсотията ,не са култура.....
Aнонимен
на 01.08.2016 г.
+1
 
 
Поздравления че написахте цялата истина. В Бургас вече не може да излезеш от циганите все едно сме голямо гето. Гнусната сган е навсякъде и сериозно дразни
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: