Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Откриха най-новото бижу на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 30.06.2016Коментари (1)4804
Невиждан интерес предизвика снощи откриването на най-новото футболно бижу на Бургас "Съдърланд Арена". За церемонията пристигна лично вицепрезидентът на "Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД" Дъг Джилбърт.

Както Burgas24.bg първи съобщи ръководството на "железничарите" сключи договор за наем, взимайки помощния терен на стадион "Лазур" и съблекалните към него.

За да отпразнуват новото начало, на напълно обновения терен се събраха ръководните кадри на клуба, официални гости, десетки фенове и родители на малките футболисти. Те приветстваха благодетеля на клуба с развети знамена и черно-бели балони в небето. В знак на признателност Дъг Джилбърт и семейството му получиха фланелки на Локомотив, с които после гордо позираха.

Вицепрезидентът на компанията отбеляза, че съпругата му е българка, семейството му е наполовина българско, затова за него е чест да направи нещо за България и в частност

за Бургас.

"Обичам България, обичам Бургас много", каза Джилбърт на чист български език. Той преряза лентата на новото спортно бижу заедно с легендата Костадин Демирев, който отбелязва първия гол в професионалния футбол за Локомотив Бургас.

На 4-и юли започва основен ремонт на съблекалните. Цялото съоръжение ще бъде пребоядисано в черно-бели цветове, а на него ще се готвят деца от всички възрасти. В момента детско-юношеската школа набира футболисти от набор: 2001, 2002, 2003, 2004 и т.н. С тях ще работят изявени имена като Костадин Джамбазов, Благо Митрев и Нено Ненов. С подкрепата на "Съдърланд" възроденият клуб се радва на финансова независимост, за каквато много отбори в България могат да мечтаят.

След официалната церемония вицепрезидентът на компанията Дъг Джилбърт даде специално интервю за Burgas24.bg. Какво сподели той за нашите читатели и как премина откриването вижте в нашето видео.
Още по темата: общо новини по темата: 36
05.07.2017
07.06.2017
06.06.2017
04.06.2017
02.06.2017
02.06.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВСИ4КО ХУБАВО , НО ЗАСХТО НЕ Е С БАЛГАРСКО ИМЕ, КАКВО СРАМНО ИМА
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: