Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Извънредно: Нефтохимик влиза в "А" група, утре джиросва акциите на община Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:33 / 07.06.2016Коментари (13)2176
© Булфото
Представителите на родните клубове решиха кои отбори ще участват в новата "А" група
Нефтохимик официално получи зелена светлина за А група. Това съобщи за Burgas24.bg административният директор на "шейховете" Николай Тодоров, който в момента е в София и урежда подробностите. Лицензът ще бъде получен до няколко дни, но от БФС са уверили, че няма да има никакви пречки.

Burgas24.bg научи, че утре собственикът на клуба Павел Бошнаков ще джироса акциите на община Бургас. До дни ще стане ясно и кой застава на кормилото новия общински Нефтохимик.

Кметът Димитър Николов заяви днес пред наш репортер, че в момента води преговори с четирима специалисти, но думите му бяха казани по-скоро в кръга на шегата.

От следващия сезон в българската "А" футболна група ще играят 14 отбора, стана ясно след срещата между клубовете, работна група от БФС и холандската фирма "Hypercube", консултант по проекта за оптимизация на структурата в първенството.

Предложението за новия формат е прието след гласуване от представителите на професионалните отбори в България.

Някои от тях са заявили стадиони извън своя град, които да покрият изискванията, а от самите клубове е дошло предложение в Лицензионната комисия да влязат представители на Националното сдружение на футболните фенове, за да може гостуващите агитки да получат по-добри условия.

Друго изискване, което клубовете са поставили, е Лицензионната комисия да осъществява периодичен контрол на терените през три месеца, а не както бе досега - веднъж годишно в началото на лицензирането.
Още по темата: общо новини по темата: 44
07.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
03.04.2017
03.04.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Така за всички,които не знаят Верея Стара Загора влизат по покана на БФС.Отбора е един от най-добре финансово осигурените в България.Президента им отговаря за строежа на магистралите в България-Трейс Груп.
+2
 
 
Въртяха, сукаха... и успяха да заобиколят закона и да вкарат чорбата в А група! Булгаристан!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.06.2016 г.
+6
 
 
И как се допуска 2-ят в Б група да не играе в А група, а разни Вереи и Нафти да играят? Та, Нафтата едва не изпаднаха във В група, Верея са 8-ми?! Били играли на бараж Поморие.. Ами другите и до бараж не стигнаха!
+6
 
 
Литекс и изхвърлен от А група Чавдар Етрополе е в А ОФГ как тези два отбора образуват отбор под името ЦСКА 1948 и ще играят в А група Преди 3 часа УЕФА се произнесе че Литекс не може да стане ЦСКА. Запитването към УЕФА е на БТВ.
на 07.06.2016 г.
0
 
 
Много ми харесва новия формат! Футбола ни е абсолютно аматьорски тъй че изобщо не ми дреме кой отбор колко ще устъска преди да напусне групата! Добре че са пуснали чорбата...оп пардон Цицекс,защото трябва и купон да става! Малко не хванах логиката от толкова безумия,сега Литекс,Чавдар ли става и ще играе ли в А група или изчезват че от толкова преливания ме заболя главата. Да отпаднат и изискванията за терени и осветление също и нека да влиза който си пожелае.Даже ако някой отбор се откаже посред първенството ако друг иска да го пускат на негово място с неговото класиране. Във Висшата лига аз намирам за уместно да се поканят още:Хебър Пазарджик,Миньор Перник,Спартак Плевен,Спартак Варна а също и онези лилави венци от Етър :)
+4
 
 
Как си пишете тези заглавия само.Къде пише, че новото цска е с лиценз??Това все още предстои да се дискутира.Днес се прие само формата, по който ще се състоят футболните първенства в България.Надявам се, искрено се надявам новоучреденият футболен отбор да не бъде допуснат до никое първенство.Защото ще се допусне прецедент, който ще е с негативни последтсвия.
0
 
 
Е, ба*ти държавата, е ба*ти спорта! Да живее Тиквата!
+8
 
 
Това е пълна ама пълна идиотщина излиза , че може през сезона да си го даваш еваш еваш да си се класираш там 7ми ли 9ти ли и накрая да играеш в евротурнирите вместо някой , който се е класирал на 3то място през сезона . А за гаврата с пускането на Чавдар Етрополе , който станал Литекс пък после тоя Литекс станал цска дори няма смисъл да се коментира затва ще падаме с такива резултати и отборите ще отпадат още във 1вия или 2рия предварителен кръг на уефа
+5
 
 
комунистическия урод отново насила в А група , БФС мършиии
с .. . с. с.с .с с. с.с
+6
 
 
пълно безумие. Това е най - шантавия шампионат. Как отбор от В група ще влиза във Висша лига? Ох майко .... То тогава и Левски Карлово да влезе.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: