Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Твърде разочароващо! Гришо изпусна спечелен мач, освиркаха го
Автор: Екип Burgas24.bg 20:16 / 01.05.2016Коментари (13)1091
© ATP
Най-добрият български тенисист Григор Димитров изигра твърде разочароващ финал на турнира в Истанбул. Първата ни ракета бе само на две точки от своята пета титла в кариерата, но последва учудващ срив и в крайна сметка - загуба.

Гришо бе победен от аржентинеца Диего Шарцман със 7:6(5), 6:7(4), 0:6.

Двубоят продължи 2 часа и 47 минути, като Григор на практика се отказа в последния сет при 5:0 за Шварцман. Нашенецът скъса за пети път в мача своята ракета, след което я потроши на корта. Последваха освирквания от трибуните в Истанбул, като недоволството на феновете се проявяваше винаги, когато изнервеният българин трошеше ракетата си.

Григор затвори първия сет след тайбрек, а във втория поведе с 5:2, след което започна тоталният срив в играта му.

На няколко пъти Димитров получи схващане в мускула на бедрото и изглеждаше, че контузията ще му попречи да довърши мача, но това така и не стана.
Още по темата: общо новини по темата: 7
13.05.2016
11.05.2016
09.05.2016
03.05.2016
30.04.2016
29.04.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това беше един от най-странните тенис мачове които съм гледал! Много честа размяна на пробиви - нещо, което не е характерно за мъжкия тенис. Пет пъти се къса кордажа, при това мачът не беше изигран напълно. Какъв е шансът това да се случи?! Контузия, която се появи при почти сигурна победа, при положение, че не се е претоварил особено - противникът му играеше и на двойки, пък търчеше като изоглавен. Падане на нула в последния сет... Противникът не беше нещо особено, макар че, играеше сърцато и му се получаваше... Не знам, но си мисля, че всичко беше театър и някой е направил сериозни пари от залози. Представете си какъв е бил коефициентът при спечелен първи сет за Димитров и 5:2 за него във втория... Сигурен съм, че ще разследват тази среща.
+2
 
 
Гришо наистина нямаше как да играе нормално играта си заради тази неочаквана за него травма. Само който не се е занимавал със спорт не може да разбере това. Лично за мен е много странна тази травма. Защото сезонът за него тъкмо започва, не бе силно натоварен да играе често мачове. Какъв е този екип от специалисти, които са се занимавали с физическата му подготовка?
+2
 
 
И на мен да ми се скъсат всичките ракети и аз ще строша 2-3
+1
 
 
Много ме дразнят хора които правят коментари които са безпочвени! Гледах как Гришо мачкаше и по едно време не можах да повярвам какво прави. Изпочупи 4 ракети пред стотици хора които са си платили за класа и възпитание,развикваше се и накрая се предаде като беше служебно дисквалифициран. СРАМ и ПОЗОР за световният тенис.
-2
 
 
Толкова сме смотани! За какво го освиркват! Няма безгрешни хора и той е човек...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: