Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Ще има транспорт и през нощта след спирането на маршрутките
Автор: Екип Burgas24.bg 11:23 / 17.02.2016Коментари (13)10752
© Burgas24.bg
Ще има нощен транспорт в Бургас след въвеждане на новата транспортна схема. Много от читателите на Burgas24.bg зададоха въпроса как ще се предвижват в малките часове, щом маршрутките останат в историята.

"Няма да остане необслужена тази част от гражданите, която е ползвала маршрутките нощно време. Задачата ни е да предложим на всички групи граждани подходящ и качествен транспорт. Цялата транспортна схема на община Бургас е дадена на "Бургасбус". От там нататък "Бургасбус" според икономическите параметри на линията, пътниците и автобусите, с които разполага, ще прецени дали ще ги експлоатира сама, или ще наеме подизпълнител за съответната линия", разясни пред Burgas24.bg управителят на "Бургасбус" инж. Петко Драгнев.

Автобусите, които евентуално ще бъдат оперирани от фирмата подизпълнител, трябва да отговарят на абсолютно същите условия, които предлагат тези на "Бургасбус". Сред изискванията са те да бъдат нископодови, да имат климатици, да бъдат по стандарт "Евро 5", да може гражданите да се таксуват електронно, да са снабдени с GPS, уточни Драгнев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.02.2016 г.
0
 
 
Ще стане,ще стане всичко ще се уреди,имайте още малко търпение.Ние искаме с магическа пръчка да стане за минута.Научени сме само да мрънкаме,виж как циганите от комлука се научиха и те да пазят.Какво беше отначалото като въведоха кондукторско таксуване.Та седалки се чупеха,дамаски се режеха,седалки се изкормеха,с мръсни торби,чували се качваха.Та чак и ножове вадиха на кондукторките,ами те научени гратис да пътуват.Сега всички се научиха на ред,и Бургасбус замогна,защото си събира парите.Успех и търпение ние ще сме първенци,
0
 
 
много ме кефи как скачат с двата крака на спирачката , имам чувството че искат някои да се пребие !!!
0
 
 
Значи фирма Бургасбус поема еднолично транспорта на града - ох, успокоих се, всичко ще е по мед, метан и асфалт в града вече... А шофьорите им вече само на едно място ли ще работят, че е малко притеснително от рейса - на смяна в таксито, или обратното. А пък на друго място прочетох, че бургазлии били сред най-доволните от градския си транспорт. Изобщо защо ли чета глупости.
0
 
 
Кога шофьорите на автобусите ще се научат на минимум 30см. от тротоара.
на 17.02.2016 г.
+1
 
 
Айде спрете с тия глупости веднъж за винаги. "На българина му е в кръга само да се оплаква" "Българина само да мрънка може".... да не би да си ви ги подарили всички тези ремонти бе ?! Българи ! Тези пари от ЕС не са ли защото България плаща членски внос от нашите данъци ! Каквото виждате ново е там заради всички нас, каквото виждате старо и разбито - също. Всичко грозно е правено с наши пари, всичко хубаво - също.Да ги видя тези ...широкоскорените...като попаднат на един "майстор" дето да им направи някой пишман ремонт вкъщи, как ще реагират на великата сентенция " Българина е голямо мрънкало " .Да не сме в Бай Тошово време. Като е тъпа идея ще я нарека "тъпа идея"
0
 
 
На българина му е в кръвта да се оплаква. В София около половината автобуси са стари, а някой от тях екстремно стари. Има шофрьори и шофьори. Всяко стадо си има мърша.
на 17.02.2016 г.
+1
 
 
Докато не го видим - не се е случило. А през края на миналата и началото на тези виждаме само глупости.
0
 
 
Дали държавен или частен все тая водачите на така наречените държавни днес едва не затисна майка с количка , защото си приказваше с позната , не пускат и рампата за облекчение на майките , а часните така наречени,, Комфорт" , техните водачи пък си преглеждат фейсбука , докато живота на толкова много пътници в пиков момент е в техните ръце потресена съм
0
 
 
Уж Герб са десни а бургаския кмет ни върна в социализма и защо новите автобуси пи баирите не могат да вдигат повече от 40км в час
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: