Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ученичката сама позволила да се стигне до секс, била девствена
Автор: Екип Burgas24.bg 20:40 / 19.01.2016Коментари (17)3744
© 24 часа
Районният съд в Панагюрище след 4-часово заседание постанови постоянен арест за бившия кмет на Пазарджик и Стрелча, обвинен в изнасилването на 16-годишно момиче. 

От определението на съдията стана ясно, че решението е продиктувано от факта, че Евстатиев може да се укрие или да извърши друго подобно престъпление.

В хода на съдебното дирене е установено, че 16-годишната Ирена доброволно е приела поканата на бившия кмет да му гостува в хотелската му стая.

Момичето се е възхищавало от Евстатиев и е искало да му сподели плановете си да учи право, тъй като самият Евстатиев е юрист.

Евстатиев почерпил 16-годишната гостенка с твърд алкохол. В продължение на около час и половина двамата са изпили една бутилка и са наченали втора.

В разгара на купона момичето, което е било много пияно, е позволило на Евстатиев да го съблече и да прави любов с нея. До този момент Ирена е девствена и Евстатиев я е дефлорирал.

Решението на Районния съд в Панагюрище може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в Пазарджик. Адвокатите на Евстатиев заяви, че ще обжалват определението на панагюрските магистрати.



Източник: в. "24 часа"



Още по темата: общо новини по темата: 40
06.02.2019 »
15.08.2018 »
05.05.2017 »
02.05.2017 »
25.04.2017 »
27.01.2017 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.01.2016 г.
0
 
 
"Позволила доброволно.." - трябва да е малоумна, за да позволи доброволно този урунгел да я докосва.
+6
 
 
Еми развиваме се в правилна посока,народа ни достига ителектуален връх,напред и само нагоре....чалга,алкохол,наркотак,порно,кифли и сливенски кашкавал....дерзай народе,овчи!!!
+4
 
 
Грозна история с много лоши последици и за двете страни!
+4
 
 
Ако го осъдят ефективно за секс с непълнолетна, трябва да направят същото с цялото Столипиново. Преди време някакъв праска 13 г. (малолетна), запознали се в нета, не и' бил първия. Нейната майка разбрала, след което го съдиха. Та, лепнаха му само условна, щото той каза в интервю, че ако получи ефективна, ще ореве всичко по тази причина - циганите никой не ги закача. В този смисъл, ако сексът е бил без насилие, по взаимно съгласие, при това с непълнолетна, а не с малолетна - само и единствено порицание, условна присъда и/или пробация. А, както се описва всичко, според мен не може да се докаже изнасилване. Да не говорим, че работата може да е нагласена. Че, то и аз съм чукал непълнолетни, като по-млад де, ама все пак си спя спокойно. ;-)
+2
 
 
Е какво да очакваме от един юрист със своднически заложби,опит,доктор по право,размах и светъл партиен пример...Някой да е очаквал нереза или адвокатите му да признаят,че е виновен? Едва ли 16 г. Девойка е предпочела чичко Иван да и е първия мъж в интимен план,но склоняването към секс и наливането на алкохол на непълнолетна ,доктора по право трябва да е наясно,че е наказуемо.А секс против волята и също...ако е била и с разбита уста,то колкото и доброволно според него е дошла....толкова и недоброволно може да и е наливал,за да може след това да каже,ми пихме заедно.Когато една дърта червена свиня мисли с долната си глава,после ще търси начин и да оправдава нагона си....зер юрист е...в тази система е наясно и кой ще го съди и как и колко му е да разпънат 16 г.психика на едно момиче с гнусни подробности в закрито заседание и накрая да онивинят другаря за изнасилването и да му лепнат една лека условна за секс с непълнолетна. Изроди мръсни.
+7
 
 
Един се усуквал около 13 годишно девойче и хъката-мъката я попитал: Абе, какво ще кажеш, ако ти стана първия мъж в живота? А тя отговаря: "Че си закъснял с 3 години". Може да е комично, но всъщност е доста тъжно. Не знам дали на 16 години е девствена или не - в случая няма особено значение, но тоя грозник, след като дори се твърди, че е юрист, би трябвало да знае какво казва закона в случая. В нашата страна пълнолетие се достига на 18 годишна възраст. Сега дали е доброволно или не - ще установява следствието. Но дори да приемем доброволен акт, той какъв е в случая? Юрист, родител или просто един надървен старец, който не мисли за последствията..
на 19.01.2016 г.
+8
 
 
Абе на знаете ли, че всички проститутки на които не им платят за услугата, този който не си е платил спи в районното с обвинение за изнасилване ??? Ако не сте опитайте и ще се убедите.....само да не разберат съпругите ви...
+9
 
 
Ако историята е вярна, тоя дърт пергишин едва ли е най-големия любовник на тоя свят, та момичето 'да приеме поканата му'. И първо си призна, после се отметнал, защото сигурно адвокатите така са го посъветвали..
на 19.01.2016 г.
+8
 
 
Ох, дефрорира горките ми ушички....., как нямат срам тия хора бе, девствена била ...ха ха ха...къде е била девствена ????
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Български тенис
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: