Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Железни мъже разтърсват Бургас в събота на площад "Тройката“
Автор: Екип Burgas24.bg 12:18 / 13.08.2015Коментари (0)1890
©
Железни мъже ще разтърсят Бургас на 15 август/събота/. На площад "Тройката" ще се проведе Държавното първенство по силов многобой "Айрън Мен". Петият кръг на престижния турнир е под патронажа на кмета на община Бургас Димитър Николов и е част от кампанията "Силните срещу дрогата", както и част от мероприятията за отбелязване на "Бургас - Европейски град на спорта 2015". Стартът ще бъде даден в 18:30 часа в събота.

Десет от най-силните мъже в България ще пристигнат в морския град, за да се борят за призовите места в Държавното първенство. Сред тях ще бъдат Петьо Христов - водач във временното класиране, основните му претенденти Иван Мрянков, Велизар Митов, Явор Благоев, Кристиян Златков. Контузия в предния кръг най-вероятно ще извади Даниел Костов от борбата. Константин Илин също ще пропусне този кръг, тъй като ще представя България на изключително силния международен турнир "Най-силен славян" в Словакия.

"Железните" атлети ще мерят сили в шест дисциплини - "Силова щафета", която ще включва "Колелата на Аполон" и "Гигански дъмпел", "Логлифт" за максимално повдигната тежест, "Ръчна количка", "Камък на Атлас" - 130кг за брой повдигания , "Хъмър тяга" и най-атрактивната от тях - "Кобилица", при която красиви девойки ще асистират на мускулестите спортисти.

"Айрън мен предизвикателството" продължава и в този кръг. Най-силните бургазлии и гости на града могат да премерят сили в три игри - вдигане на 80кг от лег за най-много повторения, вдигане на 60кг от лег за най-много повторения и повдигане на 80кг с една ръка.

Наградите за аматьорския турнир са осигурени от Атлетик Фитнес и включват 3-месечна, 1-месечна и двуседмична карта за посещение на всеки фитнес от веригата на територията на България.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени, безплатна бира - всичко това и още много други изненади очакват тези, които изберат да станат част от зрелищното шоу "Айрън Мен" в Бургас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: