Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Ексклузивно: БФС опразни стадион "Черноморец", Николай Кацаров остава без работа
Автор: Екип Burgas24.bg 15:20 / 03.07.2015Коментари (2)3329
Нито община Бургас, нито ПСФК Черноморец са дали и една стотинка за реновирания стадион в квартал "Акациите" след провелото се европейско първенство за юноши до 17 години. Това разбра репортер на Burgas24.bg, който на място се убеди, че положението е повече от трагично.

Преди няколко дни хора от Българския футболен съюз са прибрали всичко, което след провеждането на престижния форум трябваше да остане за нуждите на стадион "Черноморец". Хората, изпратени от Борислав Михайлов отнесли топки, конуси, манекени, подвижни врати и изобщо всичко, което може да се вземе. Перфектното допреди седмици тревно покритие е пожълтяло, а хората, поели ангажимент да опазят направеното от УЕФА нехаят. Единствено Николай Кацаров - познат повече като Човека оркестър все още е на пост, но и неговите сили са на изчерпване.

Burgas24.bg научи още, че даденото лично от кмета Димитър Николов обещание да назначи Кацаров за шеф на стадиона, е останало просто на думи. Преди десетина дни, навръх рождения ден на верния служител, градоначалникът даде уверение пред медиите, че ще вземе необходимите мерки и ще му осигури работа. Още на следващата седмица обаче от общината са се обадили и са го информирали, че нито има свободно работно място за него, нито пари за възнаграждението му.

В ремонтирането на стадион "Черноморец" бяха инвестирани над 800 хиляди лева по линия на УЕФА, за да стане спортното съоръжение база на отборите, участници в еврошампионата за юноши. Заради всеобщото нехайство обаче огромните инвестиции са напът да отидат в канала.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ги траете! Затова сте на т'ва дередже.
на 03.07.2015 г.
+2
 
 
Тъжно. Друга дума няма. Който иска да злорадства, който иска да търси виновници. Факт е , че един от легендарните български стадиони е направо опропастен. Да видим какво ще направи собственика на ст. Нефтохимик с 7500 лева наем на мач. Имам предчувствие, че скоро и нашия стадион ще поеме по пътя на ст. Черноморец, защото с футбола в града от години се занимават само мошеници.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: