Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Кметът и комисията за Черноморец решават проблемите на финална среща
Автор: Екип Burgas24.bg 15:59 / 15.04.2015Коментари (3)1732
Кметът на Бургас Димитър Николов ще проведе финална среща с комисията, ангажирана с каузата Черноморец, разкри самият той за Burgas24.bg. Градоначалникът ще търси различни варианти да съдейства в разплитането на казуса със стадиона в квартал "Акациите" и "Петрол Холдинг".

Комисията, председателствана от адвокат Евгений Мосинов вече проведе две заседания в присъствието на общински съветници, представители на Денис Ершов, членове на Съвета на директорите и сдружение "Бъдеще за Черноморец". Следващото заседание е насрочено за 17-и април, като на него се очаква да присъства и Митко Събев.

"Вече разбрах, че са проведени две заседания на комисията, която е избрана за каузата Черноморец. Очаквам с тях да направим официална среща, на която да кажат с какво допълнително може да съдейства община Бургас с цел да се изчисти концепцията. 

Разбрах, че е входирано писмо от адвокатите на Денис Ершов за свикване на общо събрание. Целта на това общо събрание е да се прехвърлят акциите на "Петрол Холдинг" в полза на община Бургас. 

Чакам колегите от комисията да кажат какви са финансовите тежести и как е най-добре да се подходи в случая", разясни Димитър Николов за читателите на сайта ни. 

Днес предиобед той се включи в съвместна пресконференция с председателя на Български олимпийски комитет Стефка Костадинова по случай финалната реализация на първото издание на "Дари Гол". Финалът на благотворителната кампания на Kamenitza Фен Купа 2014 ще се състои в Бургас. 


Стадионът ще носи новото име "Фен Арена" и в резултат на инициативата ще бъде обновен с чисто нови оградни пана, нови вратарски мрежи, пребоядисани футболни врати и трибуни и други козметични подобрения.

В рамките на инициативата всеки гол, отбелязан по време на мачовете от програмата на Фен Купа, добавя по 1 лев към специална благотворителна сметка. Акумулираните средства ще бъдат инвестирани в подобряване на футболната среда в града на Националните Шампиони на турнира. 

Златните медалисти от Фен Купа 2014 - "Лазур" са горди жители на Бургас и именно тяхна е заслугата да бъде реновиран футболният терен на улица "Дебелт". 

Ремонтните дейности ще стартират до няколко седмици и много скоро всички футболни фенове от града и региона ще могат да практикуват любимия си спорт в подобрени условия и още по-приятна среда. 

Всичко това ще стане възможно благодарение на изключителната подкрепа на кмета Димитър Николов и Веселина Деведжиева, началник на отдел "Спорт, превенции и младежки дейности" към Община Бургас.
Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
14.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.04.2015 г.
0
 
 
Закривай ,иначе В група ви зове Само НЕФТОХИМИК ОЛЕ .
Aнонимен
на 15.04.2015 г.
0
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и под името Бургаааас.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Aнонимен
на 15.04.2015 г.
0
 
 
кмете не се прави на луд.Ти предаде Черноморец и Нефтохимик и взе лев за това!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: