Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Съветниците приеха създаването на комисия, която ще решава казуса с "Черноморец"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:03 / 24.03.2015Коментари (2)2001
©
Общинските съветници приеха създаването на комисия, която ще решава казуса с ПСФК "Черноморец". Проблемът е от много години и засяга финансовото състояние на клуба и възможността да се изгубят материални активи.

Авторът на докладната записка с предложението за съставяне на временна комисия е общинският съветник от БСП Евгений Мосинов, но е внесена от името на съветници от различните политически сили. Община Бургас е акционер с точно 50% акционерен капитал в ПФСБ "Черноморец" АД. Акционерното участие на стойност 25 млн.лв., обясни Мосинов.

По време на дебатите от НФСБ се обявиха против закупуване от община Бургас на акциите на останалите участници в дружеството. Мосинов обясни от своя страна, че това е просто един от възможните варианти. По време на обсъждането на докладната кметът на Бургас Димитър Николов се обърна към феновете на "Нефтохимик" като каза, че цялата спортна общинска база се предоставя безплатно за дейността на отбора и неговите школи. Останалата част от акциите на дружеството се държат от фирма "Петрол Холдинг". 

Кметът посочи, че към момента компанията се контролира от Александър Мелник и Денис Ершов. След проведени разговори с Ершов е ставало ясно, че няма намерение да строи сгради и да разпродава активи на дружеството. Той дори е посочил възможността акциите да бъдат предоставени безвъзмездно на община Бургас. От бюджета на община Бургас не могат да се издържат напълно двата футболни клуба, коментира още кметът Николов.

Вносителите се обединиха около това дейността на комисията да е с продължителност 3 месеца, а не като досега записаната продължителност от 5 месеца.



Източник: Радио "Фокус"
Още по темата: общо новини по темата: 8
10.11.2018
16.07.2016
28.04.2015
24.04.2015
21.04.2015
16.04.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.03.2015 г.
-1
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и под името Бургаааас.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Aнонимен
на 24.03.2015 г.
0
 
 
къде се бави оня минетчия с Дечо и Пуфо
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: