Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Неделчо Матушев: Черноморец ще показва много по-добри игри занапред
Автор: Екип Burgas24.bg 14:41 / 25.01.2015Коментари (3)1714
© Пресслужба Черноморец
Старши треньорът на Черноморец Бургас Неделчо Матушев заяви, след вчерашната контролна среща, че привличането на бивши кадри на "акулите" може да помогне за по-бързото вдигане на отбора.

"Хора, които обичат Черноморец и са готови да работят за клуба във всякакви условия, имат място при нас. Тези, които са тук, показаха, че са именно такива", заяви Матушев пред клубния сайт. 

"Искахме да привлечем и още такива футболисти, но поради различни причини това не се случи. Има какво още да се желае от нашия отбор. Мисля, че още едно - две нови попълнения може да привлечем. На този етап, хората които участваха във вчерашната контролна среща с Поморие, особено през първото полувреме, задоволиха с представянето си", допълни още тай. 

"Черноморец ще показва много по-добри игри занапред. Ние градим почти изцяло нов отбор, което е доста трудно. Трудно убеждаваме футболистите да дойдат при нас. На този етап успяхме да привлечем опитни футболисти, които да ни помогнат. Знаем, че битката ще е доста сериозна през пролетния полусезон. Покрай по-опитните, с поведението си и с хъса си младите също трябва да допринасят за победите на Черноморец. Продължаваме да се подобряване и да търсим най-доброто, за да останем в професионалния футбол, каза още Матушев.

"Не бих казал, че има израстване в отбора спрямо контролата със Созопол. Като старание обаче определно бяхме на ниво. Тренираме усилено. В момента наблягаме на физическата подготовка. В момчетата има умора. Те могат много повече. Направи ми впечатление, че вчера бяха малко по-тежки, по-тромави, но на този етап от подготовката това е нормално", завърши Матушев, след победата над Поморие с 2:1 в контролната среща, играна на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули".

Още по темата: общо новини по темата: 43
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
24.02.2015
21.02.2015
20.02.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.01.2015 г.
0
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и във Областната Бееее.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: