Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Кобрата се завърна и отсече: Не уважавам Кличко
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 17.11.2014Коментари (22)2517
©
Българският профибоксьор Кубрат Пулев се завърна у нас след загубата с нокаут в петия рунд от Владимир Кличко в мача за титлата във версия IBF. Пулев беше посрещнат с хляб и сол на летището, както и от любимата си Андреа.

"Благодаря на цяла България за подкрепата. Не е лесно да се изправиш срещу такава империя и мафия. Не се отричам от нито една своя дума. Не уважавам Кличко, защото не го заслужава. Не вярвам да дадат реванш. Всичко в мача стана много бързо, роля изигра и късметът", каза Кобрата, който подмина въпроса за евентуална сватба с въпроса с думите, че това е най-лесното нещо.

Дори и на беше загубил с нокаут, Кобрата нямаше големи шансове да спечели мача, тъй като във фишовете и на четиримата съдии беше фиксиран резултат от 40:33 в полза на украинеца към момента на нокаута.

Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.11.2014 г.
+2
 
 
Аз подкрепях Кубрат. Но след такова повдение не го уважавам. Не ми пука какъв е Кличко, на Кобрата не му прави чест, че се отнесе по такъв начин. Омръзна ми все да има по един нашенски Крали Марко, който да разгадава всички конспирации и с тъмен балкански акцент да просветлява народа за мафията и неправдите. Щото, нали, само ние сме честните.Разбира се като вземем предвид фактът, че след още 2 загуби Пулев ще ни черен в очите на всички. Щото освен най-честните сме и само победители и 2-ри и 3-ти места не търпим. И впрочем Кличко може да е всякакъв, но след края на двубоя поздрави Кубрат за мъжката борба, на което му бе отвърнато с приказки за мафия и късмет. И относно приказките за допинг , моите уважения ама къде-къде с по-известни и добре финансирани представители на професионалния бокс от Пулев се е срещал украинецът. Как пък някой не го изхваща, че взима допинг.
0
 
 
мутрата от ударната бригада на Таки е голям простак говори глупости за човек който го размаза и го уважи като каза че заслужава респект Пулев говори за мафия точно той ли крадеца вика дръжте крадеца
Простаците са непобедими!
на 17.11.2014 г.
+1
 
 
"Благодаря на цяла България за подкрепата..мислиш ли ,че някой те е подкрепил всички залагания бяха в полза на Кличко ,само някой друг мангал може да те подкрепи, ако мислиш ,че всички се равняваме по теб много се лъжеш ,ако има реванш за което се съмнявам ,може да ти отнесе и двете скули и да ти направи мозъка на боза .
+10
 
 
Ех, Кубрате! Още си под влияние на емоциите. Загуби срещу много силен противник, който просто те наби яко! Като станеш и ти световен шампион(дай Боже!), да те видим тогава какви номера ще връткаш на следващите претенденти.
+5
 
 
Не е важно само участието в мач за титлата,важно е да се държиш по достоен начин от началото му до края!Ще ви дам пример-Лудогорец(мразя ги)отнесоха се с нужния респект към Реал,Ливърпул и Базел,дори когато уж имаха шанс да вземат нещо от Реал и Ливърпул си дадоха сметка,че тези отбори са големи,леко са ги подценили и не са играли срещу тях на 100%т.е. бяха здраво стъпили на земята и знаят,че това е максимума от тези два мача.Пулев не показа респект,не уважи пресконференцията,измисли хиляди причини...факта е,че не е подготвен за такъв мач и такова напрежение!Вижте му тялото,движението с крака,гард,удари...та той по едно време легна върху Кличко,а Кличко можеше да го откаже още в 20-тата секунда!Бъдете реалисти!Това,че е паднал и пиша против него не означава,че не съм българин и патриот-напротив!Пулев просто искаше да се бие и това е?!Пулев няма никакво отношение и стига с тия вестникарски глупости,че той бил най-големия българин и патриот!Да оставим колективната игра(футбола) на страна, ще ви дам пример с индивидуалния спорт-Пиронкова никога не е играла на трева,но игра финал срещу Уйлъмс-помните ли тогава как тя се изказа за нея?Ами Григор-той по-малко ли е патриот?!Някога да сте чували от него,че Джокович или Федерер са пили допинг или са мафиоти?!Мога да ви дам още 100 примера на индивидуални спортисти,а за Стефка Костадинова и нейния рекорд от над25г.не ми се коментира просто!Той си изпълни неговата мечта,но това е все едно и аз да искам Локо да играе в ШЛ срещу Барса на финал,но дали сме готови за това-ето така си задайте въпроса и ще видите,че съм прав!
+3
 
 
дреме му,важно е че го преби.нашия простак си получи заслуженото.Никакво уважение и съчувствие към този нямам.Не ми пука че е българин.Сори.
+2
 
 
Уважавай го, за да не те тръшне още в първия рунд следващия мач
+5
 
 
Няма но кого да обяснявате че да си патриот.родолюбец .да обичаш България не е достатъчно да повтаряш нещо дори в случая погрешно дори вредно!Толкоз ли е трудно да се държи човек достойно и да си признае грешката?То си е очевидно По- слаб има още много да се учи.Онзи украинеца има 66 мача от които е спечелил 56 с НОКАУТ! Нашия от 21 спечелил 11 с нокаут кой тук може да смята?Аз не казвам че не трябва да гони ЦЕЛТА! Нека я гони но с ДОСТОЙНСТВО!Нека го победи пък тогава бих му простил и ГРЕШКИТЕ.Но се съмнявам няма такъв филм пък сме много бедни да го направи и по другия начин.
+9
 
 
А би трябвало да проявиш елементарно и спортменско уважение към съперник, който тотално те е надиграл !!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: