Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец загуби от Верея в дебюта на Неделчо Матушев
Автор: Екип Burgas24.bg 15:24 / 19.10.2014Коментари (1)1747
©
Oтборът на Черноморец Бургас загуби домакинството си от 10-ия кръг на "Б" група срещу старозагорския тим на ФК Верея с 0:1. Единственото попадение в мача реализира конгоанският нападател Джонатан Нанизаямо, който се разписа в 31-та минута с глава, след чудесно центриране от корнер.

Двубоят, който се игра на стадион "Лазур" беше официален дебют за новия старши треньор на бургазлии Неделчо Матушев. Той не можеше да разчита на своите титулярни защитници Стойчо Атанасов и Любомир Гуцев, които бяха наказани за тази среща за натрупани картони. Освен тях, Матушев не можеше да разчита и на трайно контузения Михаел Орачев. Така наставникът на бургазлии трябваше да прекроява защитата, като в центъра на отбраната в тази среща игра капитанът Стефан Трайков. Той си партнираше с Петър Альошев, като на моменти им помагаше и халфът Ахмед Хикмет. По крилата отново наставникът заложи на Стойко Иванов и Даниел Стоянов, a в средата на терена с наситена халфова линия в лицето на Ростислав Петров, Ивайло Петров, Ахмед Хикмет и Петър Лазаров. Самотен в атаката беше Деян Христов, а от втора позиция му помагаше Милен Танев, като в повечето случаи Танев сe включваше като втори нападател.

"Акулите" може да съжаляват, че отново не успяха да вземат нещо от този двубой, защото бяха по-активният тим през всичките 90 минути, имаха по-чистите голове положения, но отново малшансът им попречи да отбележат гол. За пореден път през този сезон, бургазлии доминираха през цялата среща, но за съжаление загубиха.

Гостите от Верея Стара Загора освен попадението имаха 3 положения в срещата. Добрите намеси на вратарят Димитър Николов и на защитниците пред него предотвратиха опасностите. Старазагорци се опитваха дa накъсват играта през втората част, като лежаха и през 5 минути влизаше носилката. Домакините от Черноморец пропуснаха поне 5 чисти положения в мача, като имаха и още толкова. Реферът подмина и две дузпи в полза на Черноморец.

В 13-та минута Милен Танев можеше да открие резултата.Даниел Стоянов центрира от десния фланг, като намери по чудесен начин Танев, но изстрелът му попадна в ръцете на мароканския страж на гостите Ясин Ел Каруби. 

В 21-та минута бургазлии имаха още една възможност да открият резултата. Даниел Стоянов от границата на наказателното поле стреля, нo вратарят на гостите отново се намеси като с мъка изби кълбото в корнер.

В 27-та минута Деян Христов стреля с глава, но вратарят за пореден път се намеси блестящо. 

В 31-та минута падна и единственото попадение в срещата. След центриране от корнер и неразбирателство в защитата на бургазлии, където бяха Петър Альошев и Деян Христов, високият конгоански нападател Джонатан Нанизаямо се извиси над тях и с глава прaти кълбото в мрежата за 0:1.

Малко преди края на полувремето Ахмед Хикмет стреля встрани от вратата.

През втората част бургазлии отново бяха по-активният тим. Владееха повече топката, търсеха изравнителен гол. В 47-та минута силен изстрел на Ахмед Хикмет мина над вратата. Две минути по-късно Милен Танев можеше да отбележи от пряк свободен, но стражът на гостите отново спаси.

В 58-та минута появилият се като резерва Даниел Стаматов стреля с глава, но топката мина над вратата.

В 63-та минута отново Даниел Стаматов стреля, но кълбото мина встрани от вратата.

В 75-та минута Деян Христов от пряк свободен стреля в стената.Малко по-късно отново Даниел Стаматов стреля, но ударът му мина над вратата.

В заключителните минути на срещата Петър Альошев с глава можеше да изравни резултата, но изстрелът му мина на сантиметри от горната греда.

В продължениетo на срещата силен изстрел на Ахмед Хикмет мина над вратата, но резултатът остана непроменен и гостите от Верея изковаха победата.

Черноморец: 32.Димитър Николов, 7.Стефан Трайков (c), 14.Петър Альошев, 22.Стойко Иванов (87.Антон Атанасов), 73.Даниел Стоянов (11.Искрен Писаров), 13.Ахмед Хикмет, 19.Петър Лазаров, 23.Ивайло Петров (17.Даниел Стаматов), 4.Ростислав Петров, 8.Милен Танев, 18.Деян Христов

След поредната загуба бургазлии остават на 15-та позиция с актив от 4 точки и вече изостават на 5 точки от Верея /Стара Загора/, които са на 14-та позиция с актив от 9 точки. В дъното на 16-та позиция са Спартак /Варна/, които 10 кръга нямат спечелена точка.

В следващия 11-и кръг, отборът на Черноморец Бургас гостува на тима на Банско. Двубоят е на 24-и октомври /петък/ от 16:00 часа на стадион "Свети Петър" в град Банско.

Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.10.2014 г.
0
 
 
оооооредяяяяяха зъбите на пуфо деееечо взееее си час за ортопед винаги ше газиме комлука дааааже иии във областната Бе .... шарани ше ви пръснем халкитеееее
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: