Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
ПФК Бургас взе минимален успех срещу Септември
Автор: Екип Burgas24.bg 20:15 / 28.09.2014Коментари (4)1795
©
ПФК Бургас победи с 1:0 Септември (Симитли) в мач от 8-я кръг на "Б" група. Единственото попадение бе дело на Цветомир Цонков в 65-ата минута.

Двубоят започна равностойно, като първото положение пред една от двете врати бе в полза на домакините. Ударът от фаул на Цонков обаче мина над напречната греда. В 21-ата минута невероятен пропуск направи Георги Станчев. От около метър пред голлинията той стреля в ръцете на падналия вратар на гостите Митев. Две минути по-късно Станчев се отскубна от защитниците на Септември, остана сан срещу вратаря на гостите, но бе фаулиран от Топузов. За нарушението защитникът на Септември получи директен червен картон.

Вторите 45 минути започнаха със силен натиск на Бургас. След само 60 секунди игра Пехливанов излезе сам срещу вратаря на Септември, но ударът му мина покрай гредата. В 51-ата минута защитник на гостите изчисти в собственото си наказателно поле топката с ръка, но съдията не отсъди дузпа. Пет минути по-късно отново Пехливанов направи непростим пропуск. Той получи чудесен пас от Радев, засече топката на 3-4 метра пред голлинията, но вратарят на Септември отрази удара с крак.

В 65-ата минута натискът на Бургас се увенча и гол. Шмедин напредна отдясно, центрира по земя и в наказателното поле Цонков засече топката в мрежата на гостите. Десет минути по-късно Борисов пропусна да реши всичко в двубоя. Той открадна топка в центъра, напредна мощно, излезе сам срещу вратаря, но в последния момент реши да подава, вместо да стреля.

"Както и очаквахме, получи се тежък двубой. Все пак мисля, че победата ни е абсолютно заслужена. Можеше да решим двубоя и по-рано, но за съжаление не успяхме. Имахме достатъчно на брой положения за това. Спечелихме с повече желание и себераздаване. Доволен съм от момчетата", заяви след срещата наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков.

Състав на ПФК Бургас: 12. Янко Георгиев, 11. Даниел Шмедин, 3. Петър Патев, 14. Величко Величков, 2. Тодор Гочев, 17. Яни Пехливанов, 22. Цветомир Цонков, 21. Живко Хаджиев, 7. Любомир Любенов, 9. Георги Станчев, 23. Борислав Борисов







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.09.2014 г.
0
 
 
оооооредяяяяяха зъбите на пуфо деееечо взееее си час за ортопед винаги ше газиме комлука дааааже иии във областната Бе .... шарани ше ви пръснем халкитеееее
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: