Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Василев се предаде на полицията в Белград!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:44 / 16.09.2014Коментари (46)1531
© Burgas24.bg
Цветан Василев се предаде сам на полицията в Белград. Около 11.00 ч. той се появил, придружен от своя адвокат, съобщи Б-92. На 12 септември Софийски градски съд отказа да уважи жалбата на Василев срещу задържането му. Към момента има постановление за 72-часов арест, който обаче до момента не беше осъществен, въпреки намесата на Интерпол.

Дни преди това адвокатът на банкера Константин Симеонов заяви публично, че клиентът му не се крие и работи за оздравяването на Корпоративна търговска банка от Сърбия. Юристът поиска от прокуратурата да отмени постановлението за арест на банкера, за да може той спокойно да се завърне в страната. Съдът обаче определи жалбата като недопустима.

Слуховете, че Цветан Василев се намира в Белград, бяха потвърдени в сръбската преса на 10 септември. Медиите съобщиха, че мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка се намира в Сърбия. Банкерът, който е в списъка на Интерпол за издирване, преди десет дни е бил в град Парачин, в Сръбската фабрика за стъкло, чийто собственик е той.

Белградският вестник "Блиц" цитира работници в сръбската фабрика на банкера, които твърдят, че са били изненадани, когато Цветан Василев, или Газдата, както го наричат неговите подчинени, се появил в фабриката, след като са чули, че още през юни той е избягал от България в Австрия.

Тогава сръбските медии напомниха, че Сърбия е длъжна да арестува банкера, след като България е поискала съдействието на Интерпол за това.




Още по темата: общо новини по темата: 96
06.10.2021 »
10.01.2018 »
16.08.2017 »
04.12.2016 »
13.04.2016 »
20.02.2016 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само аз ли виждам, че тоя се връща и всичко си тръгва повода, все едно нищо няма.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Баню Бангув Бангистия,тая лилава мутра майна :)
+10
 
 
Мангалите вместо да си гледат жалкото отборче,коментират неща които не вълнуват пловдивската общественост!Долна и завистлива сган!Сигурен съм,че Цветан Василев ще изчисти името си!
+13
 
 
Който защитава прокуратурата и БНБ е подлога на ДПС и заслужава само и единствено бесилото!!! Цветан Василев може да е всякакъв, но със сигурност не е откраднал и един лев от собствената си банка, която е изградил с много труд. Пладнешкият обир, който му бе спретнат от неговите длъжници от дпс е невидим само за простите цигани, които са свикнали да гласуват за турците, даже получаваха и благодарствени писма от тях. Не Цветан Василев, а всички вие жалки мижитурки трябва да гниете в затвора, най-малко!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.09.2014 г.
+11
 
 
Пак много мангал тука. Да му ядене оная работа на ... ! Гнусни, малоумни, малограмотни мангали!! Изводите от новините не са вашия мозък . за вас са железата, бакъра, траверсите, печки, бойлери и радиатори. Всяка жаба да си знае гьола. Нямате работа в БОТЕВ! Ние сме гранда на Пловдив, а вие пътници - твърдо за Б група!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+19
 
 
И за слепците вече е ясно, че въпросните 206 мил. лв. не са изнасяни от Банката, Първоначално се твърдеше, че в предшестващия ден на поставянето на Банката под специален надзор, те са изнесени в чували, като дори се уточняваше цветът им, че е черен. В последствие се коригира обвинението, че парите са изнасяни за по-дълъг период от време. Установи се обаче, че въпросните 206 мил. лв. не са изнасяни в брой, а по електронен път, като кредит към небанковата финансовата институция Бромак, която също е на Цватан Василев. Това е описано дори в доклада на одиторите! Преди няколко дни ми опонираха, че сравнявам Цветан Василев с Атанас Буров! Сравнението е напълно резонно. И двамата са били най-крупните и титуловани банкери за своето време. Атанас Буров също е бил обвинен. Нещо повече, той е бил признат за виновен, и ефективно е изтърпявал присъдата си! Починал е в пазарджишкия затвор. По онова време пълен контрол над съдебната система е имал Георги Димитров. Сега времето е различно. Отново една личност контролира съдебната власт. Това обаче не е достатъчно, за да се повторят събитията от 1947 година!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
27/09 наближава циганчета,не знам за боса,ама на вас ще са ви нужни обилни количества лубрикант на тази дата!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: