Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черноморец спечели купата на детски турнир
Автор: Екип Burgas24.bg 09:58 / 08.09.2014Коментари (0)1184
©
"Черноморец-Бургас" спечели "Купа Мтел" на турнир по Футбол 9 за деца, родени през 2001 г. В мачовете на спортен комплекс "Каменица Арена" в Бургас участваха 7 отбора. Бедственото положение в региона осуети пристигането на "Ропотамо" /Приморско/. Турнирът започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите от наводненията. Ангажиран с помощ за бедстващите, кметът на Бургас Димитър Николов не успя да изпълни обещанието си да дойде на награждаването и прати на церемонията заместника си Костадин Марков.

На финала малките "акули" разгромиха съгражданите си от "Звездичка" с 4:0, които заеха второто място. В класирането следват:3. "Бургас спорт", 4. "Поморие", 5. "Нефтохимик", 6. "Карнобат" и 7. "Свети Никола" /Бс/.

Купата на победителите връчи Петър Ризов, директор "Бизнес клиенти" в Мтел. Самият той в детско-юношеските си години също е тренирал футбол и това го е мотивирало за спонсорството на турнира. Благодарение на Мтел всички отбори и млади футболисти получиха пълна футболна екипировка, топки и индивидуални награди.

Призове грабнаха: вратар- Станимир Петков /"Поморие"/; защитник- Златин Панайотов /"Св.Никола"/; полузащитник- Стоян Стоянов /"Бургас спорт"/; нападател- Мартин Георгиев /"Нефтохимик"/; голмайстор- Димо Кръстев /"Черноморец"/; най-техничен- Димитър Господинов /"Звездичка"/; най-полезен- Йоана Георгиева /"Карнобат"/, най-добър- Станислав Дюлгеров /"Черноморец"/, най-добър треньор- Пламен Младенов /"Черноморец"/.

Бойката Йоана Георгиева от "Карнобат", която по нищо не отстъпваше на момчетата и направи фурор с изявите си, веднага след края на турнира получи оферта за "трансфер" от собственика на "Бургас спорт" Милен Георгиев. Той също връчи част от наградите заедно с други футболни легенди като Георги Чиликов и Пламен Крумов, генералният секретар на Асоциацията на българските футболисти Георги Бойчев, председателят на Областния съвет на БФС-Бургас Николай Желев, акаунт мениджъра в Мтел-Бургас Диляна Ценова. Купа за приноса си получи и Петър Ризов.

Надпреварата в Бургас беше част от Националната програма "Децата и футболът" и премина под отличната организация на Асоциацията на българските футболисти и Българския футболен съюз. Турнирът е вторият от поредицата за "Купа Мтел", като първият беше в Сливен, а третият ще бъде в Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
30.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: