Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Берое помете Черноморец и го засили към "Б" група
Автор: Екип Burgas24.bg 20:26 / 04.05.2014Коментари (13)5111
© Beroe.bg
"Берое" победи с 5:0 "Черноморец" при гостуването си в Бургас. Жуниор Мапуку, Георги Андонов, Атанас Зехиров, Георги Костадинов и Самир Аясс бяха точни за "заралии" в срещата.

В 6-ата минута Милен Василев центрира от пряк свободен удар, заложен на 25 метра вдясно от вратата на Иван Караджов, но в наказателното поле най-добре се извиси Владимир Зафиров, който изчисти с глава.

Резултатът бе открит в 7-ата минута когато Атанас Зехиров притисна Милен Василев от състава на домакините и успява да избие топката от краката му, като я предостави директно на Жуниор Мапуку. Конгоанският нападател напредна през центъра на терена и необезпокояван стреля от границата на наказателното поле, насочвайки кълбото в долния десен ъгъл на вратата на Младен Живкович за 0:1.

Само пет минути по-късно беройци вече водеха с 0:2. Атанас Зехиров центрира от ъглов удар вляво от вратата на Живкович към далечната греда. Топката попадна в Елиаш, който хитро потърси Георги Андонов. Капитанът на "беройци" бе безпогрешен от 12 метра, вкарвайки кълбото за втори път в мрежата на "акулите".

В 18-ата минута "беройци" организираха атака като по учебник. След многоходова акция, преминала през почти всички играчи на "зелените" Самир Аясс комбинира хитро с Георги Костадинов и успя да намери непокрития в наказателното поле Атанас Зехиров, който стреля от непосредствена близост, но кълбото премина покрай целта.

Две минути по-късно Салим Керкар стреля по диагонал от наказателното поле на "Черноморец", но топката премина на сантиметри встрани от лявата греда.

Салим Керкар подаде към Елиаш в 21-ата минута, който без овладяване предостави кълбото на Жуниор Мапуку, но стражът на "Черноморец" успя да изпревари конгоанския нападател и улови топката пред краката на голмайстора.

В 27-ата минута Крум Стоянов пробва центриране от нулев ъгъл в наказателното поле, но Иван Караджов бе необезпокояван и улови безпроблемно.

Три минути по-късно Жуниор Мапуку получи топката по десния фланг и потърси намиращия се на далечната греда Салим Керкар, но алжирецът задържа прекалено много кълбото и то бе отнето от бранител в син спортен екип.

В 32-ата минута Салим Керкар върна жеста на Мапуку, като му предоставя кълбото на границата на наказателното поле, но стражът Младен Живкович бе бърз и улови топката точно пред краката на конгоанския нападател.

Пет минути по-късно беройци тотално отчаяха "Черноморец". Георги Андонов намери по отличен начин Атанас Зехиров с пас от центъра на терена зад защитата на домакините. Той напредна няколко метра и успя да покачи резултата на 0:3 с хубав удар в далечния ъгъл. Топката срещна десния страничен стълб и се оплете във вратата на Живкович за трети път днес.

След почивката беройци продължиха да диктуват играта на терена.

В 47-ата минута при удар на Милчо Ангелов от далечна дистанция Иван Караджов улови.

Минута след това Младен Василев проби отдясно в близост до аутлинията и потърси Милчо Ангелов, но Борислав Стойчев успя да изчисти кълбото преди седмицата на домакините да играе с него.

В 55-ата минута Симеон Райков стреля от далечна дистанция, но топката премина над напречната греда.

Четири минути по-късно падна и четвъртия гол за "Берое". Атанас Зехиров проби през центъра на терена и намери по отличен начин Георги Костадинов, който покачи на 0:4 с хубав удар по земя.

В 70-ата минута дебют с фланелката на мъжкия тим направи Венцислав Иванов, който замени Борислав Стойчев.

След центриране от ъглов удар две минути по-късно кълбото попадна в Стефан Спировски, който стреля от границата на големия пеналт, но топката премина встрани от целта.

В 76-ата минута Веселин Пенев получи кълбото вляво по атаката на "старозагорци" и необезпокояван пробва изстрел от ъгъла на големия пеналт, но топката не намери целта.

Петият гол за "Берое" дойде в 79-ата минута когато Веселин Пенев центрира отдясно в наказателното поле, където кълбото попадна директно в Самир Аясс. Осмицата на "беройци" успя да залъже двама бранители в синьо, освобождавайки се от тях и от непосредствена близост се разписа за 0:5.

В 84-ата минута Крум Стоянов стреля по диагонал от 20 метра, но Иван Караджов се намеси добре в ситуацията и улови.

Пет минути преди края на редовното време на втората част Веселин Пенев проби от ляво и центрира прострелно по земя, но Траян Траянов успя да изчисти в ъглов удар. При последвалото центриране на Салим Керкар кълбото не изчистено, но право в намиращия се на границата на наказателното поле Венцислав Иванов, който стреля оттам, но право в обсега на Младен Живкович.

Така Берое събра 61 точки на 8-ото място. Старозагорци отдавна се спасиха и показаха, че мястото им е в първата седмица.

Черноморец остана със своите 44 точки на 11-ата позиция, като серията им от три поредни победи и пет мача без загуба приключи наред с яката битка на Херо и компания, въпреки че ни очаква много интересно тяхно гостуване на "Овча купел" още идната седмица.

Още по темата: общо новини по темата: 2
04.05.2014
29.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде в г*за глупаци урода ПСФК върви с пълна сила по стъпките на Нафтекс вашия баща митко събеф ви закрива но един път изпаднете ли в Б група това е края на урода ч-ц вие никога няма да бъдете като нас и нас ни има благодарение на ФЕНСКАТА МАСА която вие нямате ви закрият нещастници !!!!!
+4
 
 
Сбогом ПАЛАМУДИ за вас връщане назад няма. Това исках двата отбора да започнат от нулата и повярвайте драги ми ПАЛАМУДИ вие сте в по тежка позиция. Дойдохме, победихме ви и ви взехме с нас в Б група. По форумите чета , че вече ваши фенове се кълнят че няма да стъпят на мач , е много рано се предадохте. Големия КОР , за вас те първа предстой и ако няма някой нова далавера на някой богаташ дните ви на футболната карта на България са преброени. Така, че времето ви изтича тик-так , тик-так
-2
 
 
auditt, така е, ама... Кажете къде ще е следващата среща с тренерите, че искам да питам Чилика, като си начеса егото и изгони Стоян Колев, дали сега му е по-добре, като изтървахме толкова точки заради вратарски грешки... И Херо имам да го питам някои мъжки неща, ама не знам дали ще ми отговори...
-5
 
 
То си беше ясно,че ще се изпада.Всички малоумници,които плюят Херо,да прочетат коментара на Хубчев,за съдиите на мачовете им със Славия и другите нещастници от Локо.На Абсената,как да не му каже човек,че е пълен тъпанар?Колкото и да не иска..Все някакви ''риби'' са му в устата..Абе гледайте си ведомственото отборче.То е доста по-закъсало..Защото няма корени...Седнал да хвали,трима отявлени бандити.Порточанов(артелчика) стана милионер на гърба на Нефтохимик...
на 05.05.2014 г.
+3
 
 
Така само една тежка равносметка.Спортна база "Черноморец" е апортна вноска в ПСФК Черноморец АД. Когато едно дружество няма достатъчно активи за да погаси задълженията си то отговаря с имуществото си. Кой е най-големият кредитор на ПСФК Черноморец АД? Оня фен на отбора ви дето обясняваше ,че Събев вече не ви е шеф е напълно прав. На Събев не му трябва да ви е шеф. На Събев в момента му трябва да заяви какви са задълженията на клуба към него. И му трябва един хубав граждански иск срещу клуба. Честито риби! Събев е точно на една ръка разстояние да стане собственик и на двата стадиона! Ама за какво му е на бизнесът в града стадиони като няма отбори ? Няма ли да е по-добре да има хотелски комплекс или нещо грандиозно на тяхно място ? Ей за това умряха Черноморец 919 и Нефтохимик 1986. Ей така се прави ,така че с по-малко от 10 милиона инвестиция да станеш собственик на имоти на стойност над 50 милиона. Само за 9 години. 1 една недостроена постройка преди с. Мина Черно Море. 1 едни пребоядисани седалки. 1 една бих казал не лоша трансфера политика, от която да се върти неясен оборот от пари. Тя между другото най-много наподобяваше нещо свързано с футбол. И 1 бих казал перфектна с нищо не противоречаща на законодателството на република България схема. Чиста работа. И ако имаше шайка балъци да си мислят, че това се прави в името на Бургаският спорт. Три имена. Домусчиев, Гриша Ганчев, Порточанов. Колко са черни, колко са бели - друг въпрос. Проследете тяхната политика, когато създаваха отбори и я сравнете с чудото ПСФК Черноморец 2005 . Беше толкова явно!
+3
 
 
Херо добре четкаше Берое че играят феърплей.Ето видя се за пореден път .
0
 
 
к*р за шарана б група смешници митко събеф ви създаде митко събеф ви закрива
0
 
 
Херо великият треньор ,биха го играчи които изгони като некадърни .
на 04.05.2014 г.
+5
 
 
Пак ли "хванаха" вратаря ? Играта свърши. Риби, пожелавам ви от сърце един ден да видите любимият си отбор там където му е мястото - в Елита, на стадион "Черноморец". Всеки фен заслужава да има своя отбор, да се радва на успехите му и да е с него в тежките моменти. Никой не заслужава да вижда отбора си на ръба на изчезването. Това ние го знаем най-добре. Ако бяхте ни послушали още в началото. Ако всички бяхме бойкотирали "Сливанията", "Вливанията" и "разтриванията" на Митко Събев сега, може би, щяхме да имаме два независими приятелски отбора, такива каквито той ги завари. Сега примката се затяга. Да видим какво ще последва.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: