Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Смъртоносен вирус е на прага на България
Автор: Екип Burgas24.bg 08:48 / 23.04.2014Коментари (2)1029
© Burgas24.bg
Смъртоносен вирус е на прага на България. Това е Близкоизточния респираторен синдром /БИРС/, който вече е засечен в Гърция, предаде "Телеграф". Той е особено опасен, защото се развива бързо, протича с тежка пневмония, остра дихателна недостатъчност и често води до смърт.

Властите в Гърция са нащрек след откриване на първия лабораторно потвърден случай на болестта. Заболелият е 69-годишен грък, завърнал се наскоро от Саудитска Арабия. Той е хоспитализиран в критично състояние. Властите издирват хората, които са имали контакт със заразения. Съпругата му е под карантина. Същата мярка е предприета и спрямо най-близко стоящите спътниците на мъжа по време на полета Джеда-Атина. Открит е и таксиметровия шофьор, който е откарал болния. Той е бил подложен на подробен преглед, като не е имал никакви симптоми на заболяването, уточнява "Грийк Рипортър".

Медиците съветват задължително хората, които са пътували до Близкия изток, ако след това развият пневмония, веднага да потърсят лекар. Не трябва да се пренебрегва риска дори ако някой в самолета е кашлял до тях. Сред симптомите са тежко и учестено дишане, промяна на цвета на кожата в сивкав, което е признак за цианоза или недобро усвояване на кислород.

Министърът на здравеопазването на Саудитска Арабия Абдула ар Рубая беше освободен от длъжност заради разпространението на заразата. В страната са регистрирани 244 случая. Болестта е отнела живота на 76 души, но министерството смята, че все още не става въпрос за епидемия.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.04.2014 г.
0
 
 
Ако внимателно разгледате в различни режими клипове показващи тн луда крава /крава се мята и тръшка/ може д а видите малко същество с оръжие в ръка да облъчва поразеното от техни колеги преродено като крава .обемния обсебващ облак около животното и съществото се вижда отлично във видимия сектор.
Aнонимен
на 30.04.2014 г.
0
 
 
изпробват нови оръжия за тотален срив на имунната и противопаразитната охрана на всеки.. Облъчват през скенери и камери убиици съчетани с черни високоплътни холограми.ДОсега успяхме д а блокираме няколко широкорекламирани тн Пандемии - BSE - луда крава,SARS, птичи грип,свински грип след като засякохме как разрушават общата охрана .Проучване в България 2000 до 2003 показа как нашите Български крави тогава въпреки стотици хиляди тонове заразни месокостни брашна с прион причинители оставаха здрави даваха качествено мляко..Ядяха очистващи ги тревички и цветенца и се каляха в хуминизирани глини .. Та и тази нарочно предизвикана с оръжия БИРС с е лекува само с рязко укрепване на имунитета и почистване на общата охрана вкл с къпане и обличане на нови дрехи, заразените от преоблъчване дрехи да се перат веднага.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: