Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
През летния сезон летище Бургас ще има връзка със 175 дестинации в 49 държави по света
Автор: Екип Burgas24.bg 11:56 / 03.04.2014Коментари (5)2954
© Bulfoto
От края на месец март с повече възможности за пътуване с редовни и над 20 нови чартърни линии е в сила лятното разписание на полетите на летище Бургас.

38 са направленията, по които ще се изпълняват редовни полети, като за първи път ще има полети до руския град Череповец на авиокомпания Severstal Aircompany, другата нова дестинация е на авиокомпания Аir Baltic до латвийската столица Рига.

С най-голяма честота в лятното разписание на редовните линии са полетите до София, Москва, Санкт Петербург и Лондон, които ще се изпълняват всеки ден.

Още в началото на месец април започват и редовните линии на авиокомпания Norwegian Air Shuttle AS до Копенхаген - четири пъти седмично, Осло - три пъти седмично, Хелзинки и Стокхолм по два пъти седмично.

От края на месец април редовни полети до руската столица ще изпълнява и авиокомпания България Еър ежедневно (до летище Шереметиево), както и до Санкт Петербург веднъж седмично. Авиокомпания Россия ще изпълнява полети също ежедневно до Санкт Петербург от началото на месец май.
През този период ще се извършват полети до Рига (Латвия) и Киев (Украйна).

От началото на месец май ежедневни стават полетите до Московското летище Домодедово, изпълнявани от S7Airlines. Авиокомпанията ще предложи и полети до Новосибирск един път седмично.

От началото на месец май ще се изпълняват три пъти седмично редовни полети до Брюксел, както и 4 пъти седмично до Дъблин. През този период са планирани и редовни полети до Бремен (Германия).

От 20 май авиокомпания Condor ще предложи на пътуващите редовни полети до немските градове: Берлин, Франкфурт, Лайпциг, Падерборн, Щутгарт.

Редовните полети на Ural Airlines по направленията Челябинск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Санкт Петербург, Самара и Уфа ще се изпълняват също от края на месец май.

Полетите на авиокомпания Тravel Service до Бърно и Острава ще се изпълняват от месец юни 5 пъти седмично, а до Прага започват от края на месец май и ще се извършват всеки ден.

Авиокомпания Wizz Air Hungary ще извършва полети от средата на месец юни до Будапеща и Варшава 3 пъти седмично, до Катовице 4 пъти седмично, а до Лондон ежедневно.

През летния сезон на 2014 летище Бургас ще има връзка с 175 дестинации в 49 държави в Европа, Азия и Африка. През лятото най-слънчевoто летище в България ще обслужва близо 80 български и чуждестранни авиокомпании.

Подробна информация за разписанието на полетите на летище Бургас може да се види на интернет сайта: www.burgas-airport.bg.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.04.2014 г.
+1
 
 
Страхотно, уникално, нечувано!! И от всичи тези 175 едва 3 са редовни, всички останали са пререзервирани полети на туроператори които ще ни карат Англичани и Скандинавци... да ги "разваляме" нищо, че те вече са си деградирали алкохолици :) Та, дано малко се поразмърдат нещата и хората които реално живеят в този град да получат възможност да ползват това митично летище в квартал Сарафово, летище с 10 полета на месец през Зимата... евала ти мениджмънт и сезон 3 месеца :)
Aнонимен
на 03.04.2014 г.
0
 
 
Браво за хубавата идея, това летище е чудесно, въпрос на време беше да се появят и още дестинации. :)
+2
 
 
Повечето възможности за пътуване винаги са добра новина - за жителите на един град, и за гостите му. Новото летище в Бургас определено има какво да предложи на пътниците.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: