Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Локо и Черноморец разделиха точките в драма на тежкия терен в Любимец
Автор: Екип Burgas24.bg 17:25 / 03.03.2014Коментари (202)2396
© Burgas24.bg
Черноморец загуби злощастно точки при символичното си гостуване на Локо (Пловдив) и стигна само до 1:1. Мачът се игра в Любимец заради наказание на "смърфовете".

В началото на срещата "акулите" се адаптираха по-добре на тежкия терен и организираха няколко опасни атаки. При една от тях Балтанов реализира с хубав и точен удар по земя.

Този гол предизвика леко стъписване в редиците на Локо и бургазлии можеха да стигнат до втори гол. При меле в наказателното поле на Господинов, топката бе върната към Бекое, който почти на празна врата стреля, но Асен Георгиев успя да избие от голлинията.

След това Алласан Н'Дайе имаше прекрасна възможност да върне попадението, след като Здравко Лазаров го намери непокрит в наказателното поле, но дефанзивният халф стреля слабо и ратарят Живкович успя да избие в корнер.

След това удар на Здравко Лазаров бе избит с мъка от вратар на "акулите", а връхлитащия отзад Спас Делев се размина с топката.

През второто полувреме се игра на една врата. "Черно-белите" обсадиха наказателното поле на "акулите", но пропиляха дузина изгодни положения за гол.

Най-фрапиращ бе пропуска на Тижани Белаид, който от няколко метра, от воле стреля неточно.

Феноменално спасяване направи вратаря Живкович в 87-та минута, когато Н'Дайе с глава стреля от метър, но вратарят на бургазлии някак си успя да спаси.

Все пак и той капитулира в 90-та минута след ново хубаво центриране на Дани Кики и точен удар с глава на Намуши.

В даденото от съдията продължение Балтанов излезе сам срещу Господинов, но стреля покрай гредата.

Още по темата: общо новини по темата: 7
03.03.2014
03.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя град Любимец е прокълнат за пловдивчани :( Вече и дините не им ща, ще си купувам от кв.Дебър
0
 
 
Всеки втори в България иска да е премиер,президент на отбор или най-малкото треньор.Стига сме философствали и стига с това черногледство в нашите редици.Имаме новина-мача се игра...Това какво общо има с подкрепата на отбора,независимо дали е пред телевизора или на стадиона?!Не видяхте ли,че Черноморец играха мача на живота си срещу нас,всъщност всички срещу нас играят така.Първо-те можеха да вкарат 2-ри гол,когато Асен изби топката от гол линията,второ можеха и да вкарат в последната секунда.Нашите положения бяха 4--Н'дайе вместо да вкара на 2 пъти,направи по-трудното,Делев пропусна,Тижани също и още 1-2 удара които при повече майсторство можеха да са в мрежата.Ами това е футбола майна,понякога нямаш късмет,понякога се пренавиваш,понякога желанието е по-голямо от възможностите.Аз видях друго-битка до край и аз искам точно това-да има битка докрай,няма значение резултата!
+3
 
 
Колкото и каквито нови играчи да взема Станков, никаква разлика в играта от есента и сега, игра без идея, центриране пред вратата на противника пък каквото стане.Изглежда че причината е другаде, и Коко трябва да вземе мерки.
+3
 
 
Най-хубавото беше че изравнихме в последната минута, за да няма спекулации, че сме дали мача на Черноморец. Момчетата се бориха до край, опитваха се през цялото време да обърнат резултата, но успяха да вкарат едва накрая. Това е футболът - има победи, има загуби, има и равни мачове. Само Локо, завинаги.
+3
 
 
антифутбол,тотоцирк,фенове шизофреници
+1
 
 
Три реда седалки не можахте да напълните.Бихте ли изброили присъстващите на великият двубой.Поименно.Половината транспаранти обърнати половината не.Разбой в тотодружинка калинка.Каква радост настана след изравнителният гол за игралите го равен.Токомаратона тепърва престои за кококатуна.Легендата с наколенките и заплата 5000 каза.Два мача 6 точки.Да ви напомня на някой който предрече 20 поредни победи,но не видя и една.Клоуни.
-5
 
 
Наи хубавото е 4е тсиганите от другата седмитса няма да се хвалят 4е са пред пловдивския любиметс Ботев. Вси4ко си идва на място йалки смарфиетки.
+8
 
 
Избягвам да пиша в чужди теми,но много моля да не обиждате човек,даващ толкова много на града ни!Факт е,че никой не е инвестирал толкова много в децата на Пловдив,никой и никога!Много хора минаха и заминаха,а след тях не остана почти нищо.Аз уважавам Рефан и редовно пазарувам от тях,уважавайте и вие добрите хора.Нямам нищо против да плюете по дпс,бареци,мареци и друга паплач,но политиката е мръсотия,нямаща нищо общо с базата и инвестицията в града ни.Тази база е на клуба Ботев,но това не значи да си избивате комплекси върху нея,защото тя е отворена за всеки гражданин на града ни.Нека уважаваме големите хора и да стимулираме подобни постъпки.Някой ден може да гледате хубави мачове на новия ни стадион,да сте благодарни,че няма да пътувате 250км.Колкото и черни да изкарвате тези пари,те са лъч светлина за хиляди млади българчета!Честит празник на всички!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: