Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик е хегемонът на Бургас, меле беляза морското дерби
Автор: Екип Burgas24.bg 16:43 / 03.11.2013Коментари (32)14441
©
Отборът на Нефтохимик победи с 1:0 Черноморец в голямото дерби на Бургас. Двубоят от 16-ия кръг на "А" група се игра на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

Голът в морското дерби отбеляза Петър Димитров още в началото на срещата. Нападателят бе изведен от Деян Христов сам срещу вратаря и не сгреши за 1:0. 

В 38-ата минута символичните домакини пропуснаха идеална възможност за втори гол. Христов бе съборен в наказателното поле от вратаря Янко Георгиев и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана потърпевшият, но вратарят на Черноморец поправи грешката си като спаси наказателния удар.

Четвърт час преди края напрежението на терена ескалира и двата тима си спретнаха меле, като дори двете скамейки скочиха. След това Балтанов получи жълт картон, а Калоянов беше изгонен от пейката на Нефтохимик.

Малко преди това в опита си да изчисти топката, състезател на Нефтохимик нацели собствената си врата, като кълбото срещна гредата.

С тази победа Нефтохимик измести Черноморец от 12-ата позиция. Двата тима имат по 12 точки.

Нефтохимик - Черноморец 1:0
1:0 Димитров 11'

Нефтохимик: Денчев, Лемперов, Иванов, Патев, Янев, Цонков, Манев, Христов, Орачев, Димитров, Ангелов

Черноморец: Георгиев, Траянов, Маркиньо, Амари, Манзоро (Гамаков), Чико, Кавдански, Стоянов (Ангелов), Балтанов, Филипов, Атанасов

Още по темата: общо новини по темата: 17
25.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
03.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Шарани скриите се в мишите си дупки и неизлизайте повче от там :D незнам какви очи имате да пишете тука?!?!?! вече не ми представлявате никакъв дразнител СМЕШНИ сте дори се чудя кое е по-смешно агитката ви или отбора хахаххаха :D айде в кошницата мишоци тея 2 мача ще ги помните цял живот и да незабравяме че има и 3ти мач пак ще прибирате :D а да за малко да забравя тва със децата от школата ви беше най-смешното от всичко как седяха горките в страни от агитката седнали и само се виждахте пак същите 30 паляка :D D D D МАЧА СВЪРШИ А ВИЕ ПАК СТЕ СИ СЪЩИТЕ МЪРШИ УСПЕХ дано да изпаднете там където ви е мястото ! НЕФТОХИМИК СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА БУРГАС и на терена и на трибуните и отново доказа че е ОТБОРА НА БУРГАС !
+6
 
 
Ултра Нафта, остави, няма смисъл. От 10 реки през 10 планини вода ще донесат, но ще изкарат, че дори когато се излагат пак са най-великите. Никой не е безгрешен - и ние сме се излагали хич не рядко (а през този сезон да не говорим), но поне си го признаваме и си вземаме поука. При тях такива положения няма - те винаги, във всеки един момент, са най-големите във Вселената.
+7
 
 
Рибок, нали се сещаш че половината от тези 10000 човека са ви от мача с нас август месец, където ние бяхме 3000. Отделно имахте мачове с Левски и Ботев с по 1000 човека гостуваща агитка. Ние кой от водещите отбори сме приемали??? Дай да не смятаме сега, че да не се окаже че реално имате 200 човека средно на мач, от които 100 приятели и роднини на футболистите. Аи тихо вече. Цяла България говори че сте най-смешната агитка на света, само вие още не можете да го осъзнаете. Скрийте се дълбоко в тинята и не се показвайте шарани. Че както ще имаме още 2 мача, направо жална ви майка...
+7
 
 
Всяка точка е добре дошла на този етап, дори срещу безполов, трупясан и разчленен "съперник" като Черноморец. Жалко, че заряда не беше като от предишния мач, но този път дори нямаше интрига - въпросът не беше кой ще победи, а с каква разлика ние ще ги победим. Виждам, че ония двамата професора, аудит и човекоподобния, пак го раздават аристократи, затънали в 10 метра лайна. Вярно е, че ние сме един от най-слабите отбори в А-група, но вече има едноличен носител на приза "най-слаб ОТБОР" (умишлено акцентирам върху отбор). Честито да ви е, продължавайте с аристократичните превземки, и си плувайте в....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
До ръководството на Черноморец Бургас Мнениеот chernomorec bs на 04 Ное 2013 12:24 В този труден момент ръководството най-малко трябва да направи жест към нас изтрадалите фенове,до края на сезона на всеки домакински мач вход свободен за всички деца ,студенти и пенсионери другите по 1лв!!! за мача с локото подарък знаме,на другия мач с пирин шапка,после календар,ръкавици, тениски и ще има подкрепа от 3000-4000 което е успех ще се вдигнат момчетата,на всеки гол по чаша червено вино,на децата сок 8-) :idea: ЕТО ГО ВАШЕТО ЛИЦЕ МИРИЗЛИВИ РИБИ. ЦЯЛ ЖИВОТ НА АВАНТА И ЦЯЛ ЖИВОТ 20 ОЛИГОФРЕНА.
+7
 
 
Боли ли много таранке вмирисана??? Май от яд почна нафта да пикаеш вече. Много ви е гадно че сме 10 пъти повече от вас и ви пълним като никулденски шаран всеки път. Нали??? Айде марш да лижеш топките на плешивия г*й киряков и не се обяснявай!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Смешните шарани пак измислиха оправдание - били паднали от най-слабия отбор в групата хахахахаххахаха Като сме най-слабите, защо ви бихме 2 пъти за 3 месеца??? Излиза че май вие сте боксовата круша на А група. Ако не бяха търговишките недоразумения сега щяхме да сме 10 точки пред вас вмирисани таранки. Видението ви го каза много добре - ние нямаме НИЩО, но имаме СЪРЦА. Тя съдбата си знае работата. Всички злини, които ни причинихте рано, или късно ще ви се върнат. Абсолютно сигурен съм в това. На терена и на трибуните вече ви го набихме 2 ката. Остава и от материална гледна точка да ви го набием и всичко ще си дойде на мястото. Но и това време ще дойде. И тогава вече не събевци, не порточановци, не киряковци, ами и господ няма да ви спаси от заличаване!!!!
+7
 
 
Аудит ли си Маудит ли си незнам но трябва да си увиеш главата с мокри кърпи или да я натопиш в Атанасовското езеро за да видиш как Шараните се крият по дъното . Ако съм на теб ще премина от Нефтохимик . Видя ли каква публика , видя ли каква победа за отбор без ПУКНАТА ПАРА И СМАЧКАНИ НАДЕЖДИ от всички възможни институции в Бургас . Знаеш ли къде е разликата пич ----- Голямата любов на нашите момчета към ИМЕТО към реликвата НЕФТОХИМИК . Ние нямаме НЕПРЕКЪСНАТО ПЛАЧЕЩ ТРЕНЕР ОТ СЪДИИ ОТ ТЕРЕНИ ОТ ТОПКИ ОТ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ - ХЕРО . Ние нямаме най смешния помощник тренер в европеиския съюз - КОЛЕВ . Ние нямаме най големия измамник - Киряков . Ние нямаме 40 фена в 6 ти клас докарани на сила с корасан в ръка и половината незнаеха кои играят и защо са в Сливен . Ние нямаме задължения от 73 милиона лева от които половината са на общината . Ние нямаме футболен килар като СЪБЕВ .Ние нямаме НИЩО но имаме СЪРЦА ,имаме ЛЮБОВ , имаме СТРАХОТНА ПУБЛИКА .Преди 2 години ПРЕДСКАЗАХ - вие ще изпаднете във Б група . И ако евентуално и там се срешнем и там ще ви бием . Минете през аптеките и си купете новите хапчета за стрес - казжат се - АНТИНАФТА СТРЕС . За ЦАЦИ са безплатни по здравна каса .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: