Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Книжка учи бургаските тийнейджъри на орална любов
Автор: Екип Burgas24.bg 12:30 / 15.10.2013Коментари (12)7832
© Impact Press Group
Полска книжка за два лева дава съвети за секс на тийнейджърите, алармираха притеснени родители. Само за броени дни децата в Бургас са изкупили повечето бройки на "Досиетата:СЕКС", която струва 1,95 лв., пише "Телеграф". Срещу тези пари тийновете получават безплатни разяснения за половите контакти от две симпатични лели. В книжката е описано защо "сексът е толкова привлекателен", като информацията е подплатена с конкретни примери и пикантни илюстрации. Полското книжле въвежда младежите в света на френската любов, предпазването от забременяване и техниките за сваляне на другия пол. "Съветници" на пуберите са леля Цонка и леля Донка, ктоито нищят всички тайни на кондомите и целувките с език. Най-интересните напътствия в книжлето са за момичетата. Според вещите лели девойките трябва да отказват секс винаги, когато не са сигурни, че искат да го направят. Двете съветнички учат подрастващите моми и никога да не стигат до края на първа среща, както и да не се поддават на заблудата, че при първи акт не може да се забременее.

Сред съветите е хлапетата да съберат възможно най-много информация за секса, наркотиците, алкохола и СПИН. Освен това има и препоръки за учителите. "Опитайте се в клас да създадете спокойна атмосфера, в която децата да обсъждат без стеснение любовта, сексуалността, отношението към собственото тяло и личните си контакти", е записано в книжката.

Към това са и препоръките да се помогне на децата да осмислят своята сексуалност. и да се включват в дебати за секса.

Това е поредното издание, което се стреми да "отвори очите" на младите за секса. Само преди няколко дни се появи друго такова - "Азбука за теб и за мен". То се използва в часовете по сексуална култура в някои училища и учи децата от 5 до 8-и клас да стимулират сексуалните си фантазии, да маструбират и да изневеряват. Родителите обаче скочиха срещу съдържанието на помагалото и дори внесоха две жалби в съда. От образователното министерство пък обявиха, че подобно помагало не е било одобрявано, но те не могат да го забранят в свободно избираемите часове.

Хит у нас преди време стана и брошура на РИОКОЗ за пениса Кънчо, която също бе издадена с цел да ограмотява учениците как да правят безопасен секс.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на град БУРГАС! Начело в страната !
0
 
 
Един човек питал семейния лекар- дъщерята стана на 12 дали не е време с нея да поговорим за секса?- Ооо поговорете рекъл доктора, много нови неща ще научите :)))
0
 
 
И ако Майчето Манолова е учителката... Всичко от класът й ще е с мъжко подсъзнание ...
0
 
 
Бургас = Секси,батки,маняци,плаж,лудница,пекана книжка е излязла напрао ти казвам лек еи ся вече ще усвоим пачовете !
0
 
 
Мале, мале "златната младеж". Устата им още мирише на мляко и заместват биберона с ..... "Браво".Уродливите явления на капитализма намират първи почва и се усвояват най-добре в ганьовската ни татковина.
0
 
 
Да бе те повече пари за цигари и алкохол дават тийнейджърите да не говорим че са по-научени на "глупости" от своите родители. Та това си е постижение за тях купуването на книги. ;-)
0
 
 
Да нии с надето за пурви пут го чуваме това но няма проблем...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: