Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик допусна обрат от Локо Пд на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 23:01 / 23.08.2013Коментари (146)6951
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик загуби с 1:3 домакинството си на Локомотив Пловдив в първи мач от 6-ия кръг на "А" група. Живко Петков даде аванс на домакините в 18-ата минута, но с голове на Диего Фераресо, Йордан Тодоров и Здравко Лазаров пловдивчани си тръгнаха с трите точки от Бургас.

Преди началото на двубоя вратаря Йордан Господинов получи специален подарък от феновете на Нефтохимик. Както е известно преди години стражът защитаваше цветовете на бургаския тим.

Двубоят на "Лазур" започна отлично за Нефтохимик, които след няколко добри атаки успяха да открия резултата чрез Живко Петков. Младежкият национал бе изпуснат от защитниците в "черно-бяло" и с глава не остави шанс на Йордан Господинов - 1:0.

Веднага след гола пловдивчани поеха изцяло инициативата в мача и се нанесоха в половината на "шейховете". В 23-ата минута Локомотив застраши за пръв път вратаря на Нефтохимик Евгени Караманов, но силен удар на Мартин Камбуров от фаул бе спасен от вратаря.

Десет минути по-късно късметът се усмихна на "смърфовете" и те изравниха с невероятен гол на Диего фераресо. Бразилецът овладя коженото кълбо в половината на домакините и със страхотен шут изпрати топката в горния ляв ъгъл на Караманов. Това попадение на "кариоката" безспорно ще намери място за гол на кръга.

В 43-ата Локомотив направи пълен обрат в мача. Йордан Тодоров бе изведен от дълбочина и останал очи в очи с Евгени Караманов не сгреши - 1:2.

Радостта на пловдивчани можеше да трае изключително кратко, но прехвърлящия удар на Живко Петков бе спасен с върха на пръстите от Йордан Господинов.

На почивката се стига до ексцесии между феновете на двата тима по трибуните, но полицията се намеси своевременно и укроти нещата. 

През втората част Нефтохимик се втурна в предни позиции в търсене на изравняване на резулатта, но възпитаниците на Валери Дамянов така и не успяха да достигнат до чисто голово положение.

Николай Чипев бе най-близо до гол за бургазлии, но ударът му от фаул разтресе напречната греда. 

В даденото от рефера продължение "смърфовете" довършиха домакините с трети гол. Негов автор бе резервата Здравко Лазаров, който фиксира крайното 3:1 в полза на Локомотив.

Така Локомотив успя да прекъсне негативната серия от две поредни загуби с по 0:1 от Черно море и Лудогорец. Загубата за Нефтохимик бе първа в Бургас след като тима имаше до момента победа над Любимец с 1:0 и равенство 1:1 срещу Славия.

Нефтохичик - Локомотив 1:3
1:0 Петков
1:1 Диего
1:2 Тодоров
1:3 Лазаров

Нефтохимик: Караманов, Кулибали (Лемперов), Йошев, Хашев, Ив. Янев, К. Янев (Орачев), Чипев, Вълчев (Христов), П. Димитров, Петков, Манев

Локомотив: Господинов, Йорданов, Тунчев, Крачунов, Диего, Георгиев, Н'Дайе, До Кармо (Кики), Паулиньо (Стефанов), Йовчев (Лазаров), Камбуров

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
браво нафта поне им натрошихте муцуните на тея отайки
0
 
 
Абе буфери, що се изложихте така ужасно бе?
на 24.08.2013 г.
+5
 
 
Оххх и старозагорец дойде ! Барабар Петко с мъжете.... темата замириса на обор вече, айде всичко хубаво от мен. В Бургас не всички сме безработни кафеджии маняк, а и да дойда в Стара Загора по-скоро ще използвам времето да се разходя из хубавият град, а не да ходя на стадиона - където са изолирали умствено изостаналите.
+1
 
 
ЕЙ ЖЪЛТИ ПСЕТА БЕГОМ МАРШ ДА ПАЗИТЕ БУСТАНА НА ТУРЧИНА ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ПАК ТОЯГИ В ГЛАВИТЕ
-1
 
 
ЦИГАНИТЕ ОТНОВО ИЗЛОЖИХА ИМЕТО НА Пловдив..АМАН ОТ ЦИГАНСКИ НОМЕРА
-5
 
 
БРАВО ЛОКО НАТРИХТЕ ИМ НОСОВЕТЕ НА РОЗОВИТЕ! СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА КАТО ИМАТЕ МАЧ В СТАРА ЗАГОРА ДА НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ,ЧЕ Е РАБОТЕН ДЕН И ДА НЕ ДОЙДЕТЕ.ЕЛАТЕ,ЧАКАМЕ ВИ!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.08.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Селяни,не можахте да скочите на децата от нафтата!Големите селски мега-хулс,хвърляха седалки от разтояние!
+7
 
 
честито съграждани победителите не ги съдят със или без коко важни са трите точки успех
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: