Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Феновете на Черноморец поискаха отмяна на протест на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 17:45 / 18.07.2013Коментари (8)4975
© Burgas24.bg
Фенклубът на Черноморец (Бургас) - "Сините акули", изпрати писмо до кмета на Бургас Димитър Николов и до всички медии, за да изрази позицията си относно организирането на мирен протест от привърженици на друг отбор от града.

Преди три дни се разбра, че почитателите на другия отбор от морския град - на ПФК Нефтохимик 1962, организират мирен протест заради невъзможността да играе техният отбор мачовете си на стадион Лазур.

Публикуваме писмото от Обединен клуб на привържениците на Черноморец - Бургас - Сините акули без редакторска намеса:

Господин Николов,

С огромна изненада научаваме за "мълчаливото" Ви съгласие за провеждане на "мирен протест", организиран от феновете на футболен клуб от Бургаски регион, пред стадион "Лазур". Това е прецедент - никога не се разрешават две събития едно до друго на враждуващи агитки! Митингуващите фенове на същия клуб се славят и се гордеят със своята неприязън към бургаския футбол и по-конкретно, към лицето на този футбол - Черноморец - Бургас. Мястото на протеста, в комбинация с часа (провеждането на морското дерби между Бургас и Варна: Черноморец - Черно море) е избрано неслучайно. Не е необходима много мисъл, за да се прозре, че агресията, оплюването, псувните, маймунските звуци и движения, ще бъдат лицето на това мило тържество. Много от хората, които се решат да отидат на мач с децата си, надали ще го сторят повече. Но това е съществен, но не единствен проблем. Феновете на Черноморец отдавна са подложени на оплюване и преследване от ударни групи от ултраси на горепосочения клуб от региона. Призивите и предупрежденията в интернет за атака към "всеки, който носи син парцал на гърба си, на врата си или на рибешката си глава" се засилват. Особено се ценят в интернет клипчета, с изгаряне на фен артикули на Черноморец , с твърдения, че са взети насилствено от фенове на "шараните". С "мълчаливото" Ви съгласие, за провеждане на този "мирен протест", Вие вместо да туширате проблема, го разпалвате допълнително. В този смисъл ние - СИНИТЕ АКУЛИ, ЗАЯВЯВАМЕ :

Няма да допускаме повече да бъдем безнаказано оплювани, псувани, ругани, ритани, блъскани и обругавани. Няма да допускаме обругаването и оскверняването на името, цветовете и фен артикулите на ОТБОРА НА ГРАДА - ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС. Оттук насетне, всяко агресивно действие на агитката на споменатия клуб от региона, ще срещне от нас, равно по сила и решителност противодействие. Цялата отговорност за евентуални инциденти, по време на организираното с Ваше бездействие мило тържество около стадион "Лазур", ще е Ваша. Тази игра не е нашата, но ще се включим в нея по принуда, с Вашето любезно съдействие. Искането на оставки в България е модерно, нека тази мода не намери благодатна почва и в родния ни град! Ние обичаме бургаския футбол, а Вие? Решението е Ваше...

Председател на Обединен клуб на привържениците на
Черноморец - Бургас - Сините акули

Арх. Събин Попов

Още по темата: общо новини по темата: 14
19.07.2013
19.07.2013
19.07.2013
19.07.2013
18.07.2013
18.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Жалко за Нафтата,като гледам трите малоумни отр*пки под мен..Кой нормален застане до тези?!Само оня полуидот ,нъфъцъ не се разписал..
+2
 
 
КАКВИ СИНИ АКУЛИ , КАКЪВ ОТБОР НА БУРГАС . ЗАМЪЛЧЕТЕ НЕЩАСТНИЦИ И СИ НАКАРАЙТЕ АРХИТЕКЧЕТО ДА ВИ ПРОЕКТИРА СТАДИОНА В КОМЛУКА . ВИЕ ДОЛНИ БЛАТНИ РИБКИ НАИСТИНА ЩЕ ГЛЪТНЕТЕ ВОДА . ЩЕ ДАВАЛИ ОТПОР , КОЙ 15 ПИЯНИ ФЕНА И 6 ДЕЦА В 4 КЛАС . ПРЕДЛАГАМ ВИ ДА ГЛЕДАТЕ ТОЗИ МАЧ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА - ГАРАНЦИЯ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ . ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ЛЕПИЛАРЧЕТА В АГИТКАТА НА НЕФТОХИМИК ИМА ХОРА НА ПО 50 ГОДИНИ , ИНТЕЛИГЕНТНИ , ВИШИСТИ , ХОРА С ПОЛОЖЕНИЕ И АВТОРИТЕТ В ТОЗИ ГРАД .ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЛОШО ИЗПЪРЖЕНА ЦАЦА . ИМА ЦИФРОВИЗАЦИЯ АКО НЯМАТЕ ДЕКОДЕРИ НИЕ ЩЕ ВИ СПОНСОРИРАМЕ ЗА ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА В КЪЩИ . НЕЩАСТНИЦИ .
+4
 
 
Без феновете на Нефтохимик да са направили абсолютно нищо, жалките шарани ги обиждат, набеждават в провокации, заканват се, предизвикват, търсят провокация и обещават да не спазват реда. Ясно е кой е инициатора и кой ще е виновен за неминуемите последствия. Е, рибки, ще си го получите!
+3
 
 
Интересно как от фенклуба на Черноморец Баден Баден веднага са пуснали писмо по този повод, а вече 7 години не се сещат да го сторят във връзка със стария им стадион. Така де, нали уж се възмущават от "обругаването и оскверняването на името, цветовете и фен артикулите на отбора на града - Черноморец Бургас-Бургас" ? Стадионът пак е някаква част от символа, или не ? И в момента е доста обруган и осквернен, или не ? Че и лоши на всичкото отгоре, на бой налитат...
+6
 
 
Комлушки гости, с тази ДЕКЛАРАЦИЯ НА СТРАХА си вкарвате жесток автогол. Сбогувайте се с последните зъби в лайняните си наркомански усти, щото досега ако е имало някаква малка вероятност да ви се размине, вече просто няма как да стане.
+6
 
 
"ще срещне от нас, равно по сила и решителност противодействие" хахаххаха рибоци, вие вярвате ли си хахаххахаха. Напълнихте гащите 2 седмици по-рано ли бе. С тази напълно неуместна и напълно провокативна статия само още повече предизвиквате нашата омраза. Жени сте и жени ще си останете. Ако бяхте мъже щяхте да излезете не с такава декларация, а с декларация с която подкрепяте да играем и ние на Лазур. Но нали сте си п*тки. Бързате да се жалвате преди изобщо нещо да е станало. Жалки сте!!!! Но идва 2-ри август и тогава и с жалби и без жалби и господ няма да ви спаси. Защото сами предизвиквате цялата тази омраза към вас с подобни декларации!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: