Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Варна с контра на Бургас: Жените задължително по монокини на плажа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:10 / 13.06.2013Коментари (63)9980
©
Задължително по монокини на плажа, иска Партията на българските мъже. Нейният председател Росен Марков настоява за това пред сградата на общината. Щом в Бургас тръгнаха пастори, спасители, родители и психолози да искат забраната за монокини местния парламент, ние пък сме за табу на излишните дрехи край морето, каза Марков. Във Варна, където е партийната централа, искаме жените по монокини на плажа, категоричен е местният зевзек. В Бургас ако искат и по шлифери да трупат тен,смята той.

Който от кандидат-кметовете обещае, че това ще стане негов приоритет, заставаме зад него на предстоящия вот, категоричен е Марков. Новоизбраният градоначалник трябва да вкара предложението като номер 1 в местния парламент. От бюджет ще го докараме, но ако развалим сезона, сме загубени, каза партийният шеф. Той смята, че истинският български мъж във Варна отива на плажа за хубава гледка, да напълни окото и да свали гадже, иначе ще си стои у дома на сянка да си пие бирата. Морската столица е и градът на гларусите и скоро на първа буна ще имат паметник в тяхна чест, сътворен от ПБМ.

Източник: в. "Стандарт"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
то пък щото останаха такива дето ходят по бански
0
 
 
Бих искала да се включа ,защото някои персони ,които не разбират ,че са използвали инициалите им ,с цел дискретност и възпитание... ме обвиняват лично . И като майка на Краси бих искала да кажа ,че нивото на всички се вижда от писанията им ,нямам желание осъждам никого , има кой да го прави .Ако претендирате за интелект ,чели ли сте поне веднъж библията ? Съветвам ви да я прочетете и тогава ще ви се изяснят много неща !!! А аз благодаря на Бога за сина си и ви пожелавам някога да се гордеете като мен с детето си!
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
ТОВА чЕ СМЕ СПАСИТЕЛИ ВСЕКИ СИ ИМА МОРАЛ И ВСЕКИ ДА Е СЪС СЪВЕСТТА СИ НО ДА ИДВАТ НЯКАКВИ ПАСТОРИ НЕ ГО ВЪЗПРИЕМАМ
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
ВСИчКИ ОТ чЕРВЕНИЯ КРЪСТ СА ЕВАНГЕЛИСТИ И САМО ЛАМТЯТ ЗА СЛАВА,КОИ СА ТЕ чЕ ДА ПОУчАВАТ ОБщЕСТВОТО
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
аз съм на бургаския плаж и ви казвам това никой не знае от спасителите говори се но никой не е със някакви си пастори евангелистки ,всичко от сърквата работят в червен кръст,НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА САМИ !!!!!!
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
аз се разграничавам от това мнение спасител съм и това са пълни глупости никой от спасителите не е със пастори приписват си слава това е
0
 
 
К.Г.! Както ти се обърна към мен, претендираш за доброто си възпитание. А мама и тати не са ли те научили, че не е възпитано да не използваш името на човека за когато или с кото разговаряш. Твоето възпитание е на много ниско ниво и това го доказваш с нападките си! Много ти е скучен живота вместо да се занимаваш с детето си сега ти си седнал да плюеш когото ти падне след като не е на твоето мнение! Не разбрахте ли, че не всички мислят като вас! Прочети ти малко книги, че нещо ти куца сивото вещество! Хайде чаткай си тук и си злобей аз отивам да си нагушкам детето!!!
0
 
 
Красимире, аз ли съм най-големия ти проблем :) Много жалко ако е така :) Много смешно и жалко ми звучиш като се има в предвид в какво положение е страната :) Жените по-монокини ли ти е трън в очите сега :) На българина все нещо му пречи само не и най-важното :). Злобата ти прелива от коментара ти ;) Дишай спокойно, не заради голите жени по-плажа ти е ниска заплатата. Много по-нагоре е проблема но ние като Българи сме свикнали да си го изказваме с маловажни неща. Не ме познаваш и не си ме виждал по-монокини а и няма да ме видиш ;) Но това не те засяга в същност защото аз до колкото си спомням май живеем в нещо наречено демокрация. И на дали причината децата ни да псуват и убиждат възрастните хора по-улиците е дошло от плажа... По-скоро от вкъщи на каквото ги е научил тати ;) как по-красноречиво да се изразяват :) Не учи хората на морал а се постарай сам за себе си защото освен ти друг отговорен за възпитанието на децата ти няма! Ако се провалиш, то провала ще е само свой. Да обвиняваш хората е лесно но е много трудно да се възприемеш като провалил се :) И приеми малко нещата от веселата страна защото живота е достатъчно труден за да сме злобни и да нападаме :) Нека се усмихваме повече, с нападни и убиди ние нищо не решаваме... на друго ниво са хората които решават :) Поздрави :)
0
 
 
много изключително много добре казано !!!!!Браво Краси ти си велик !
0
 
 
Ами аз както гледам май е доста желано и то от коментирала под мен... М.Д...... много лошо, че родителите ги няма. Не улицата, не училището, а родителите не са си на мястото. Трябва да се направи задължително училище за родители. И то не за физическата грижа, а за МОРАЛНАТА, от която доста хора вече им се повръща, защото няма нищо извратено вътре, а вече не е нормално да си с принципи.... за жалост...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: