Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик вдигна шампионската Купа и се окичи със златните медали
Автор: Екип Burgas24.bg 08:45 / 24.05.2013Коментари (24)8817
© neftochimic.com
Отборът на Нефтохимик вдигна шампионската купа за титлата във втория ешелон след равенство със Спартак Плевен.

Мачът премина на по-ниски обороти заради жегата и силният, поривист вятър, който определено затрудни футболистите. Все пак 2000 зрители на стадион Лазур станаха свидетели на открита и интересна игра, изпълнена с редица обрати. За да стигне до първия си гол в 50-та минута отбелязан от Живко Петков след дузпа, нафтата уцели три пъти гредите зад вратаря за гостите. Вместо комфортна преднина за домакините обаче при две контри, гостите отбелязаха два гола и обърнаха резултата в своя полза.

Тогава нафтата се вдигна на щурм и чрез Васил Калоянов минути преди края успя да върне равенството, което бе достатъчно за отбора да вдигне купата на шампион във втория ешелон. Феновете излязоха на терена и заедно с футболистите отпразнуваха събитието след 7 години изгнание, Нефтохимик отново да играе в елита на родния футбол.

Футболистите получиха златни медали, а лично президентът на футболния съюз Борислав Михайлов, чрез своя пълномощник Красимир Кръстев, пожела много успехи за отбора в А група.

Играчите бяха пуснати веднага след мача в лятна ваканция, която ще продължи до 10 юни, когато всички ще трябва да се явят на първа тренировка за новия сезон на базата на отбора в Долно Езерово.

Още по темата: общо новини по темата: 3
22.05.2013
22.05.2013
21.05.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Жалко, че никой от собствениците не е присъствал на стадиона, а футболисти и треньори събирали сами пари за да си направят банкет след промоцията.
+5
 
 
Честито на всички зелени! Бургас е Зелен ! к*р за ШАРАНА!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Жалко , че може да няма бургаско дерби , защото Реал Шаран може да не вземе лиценз. Аз силно се надявам да има, за да се видят колко са смешни с 1 шепа фенове. Ако говорим реално Черноморец едва ли има повече от 200 човека фенове , Нефтохимик има поне 3000 , които досега не ходеха на мачовете , защото хората са си свикнали да гледат тоя отбор в А група ,но ще се завърнат. А от т.нар неутрални - симпатизантите са около 90/10 в полза пак на Нефтохимик. Всичко ще лъсне като бял ден и после тея тука 2ма 3ма драскачи ще се скрият в миши дупки , или най-малкото ако изнаглеят поне ще се посмеем на техен гръб , като обясняват как милионите ''акули'' са я на по рождени днии я имат здравословни проблеми , я са на работа точно в тоя ден , та са отишли само 100 човека
+9
 
 
Успех Нафта,ще има и бургаско дерби,а и нашите мачове винаги стават празник>Добре дошли където ви е мястото>
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 24.05.2013 г.
+5
 
 
На теб по принцип би ти било трудно да си представиш 2000 човека , като цяло . Благодаря за пожеланията ...встрани от заяждането ;)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: