Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец към Нефтохимик: Честито Завръщане!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 09.05.2013Коментари (17)4203
©
Ръководството на ПСФК "Черноморец-Бургас" поздравява другия бургаски тим ПФК "Нефтохимик 1962" по случай завръщането им в елитната футболна група.

"Искаме да поздравим нашите съграждани и колеги от ПФК "Нефтохимик 1962" за това, че в трудни за футбола времена, успяха да намерят сили и воля, и да се завърнат в "А" професионална футболна група. Това е голям успех за нашия град, а и за спорта като цяло. Радвам се и с нетърпение очакваме от следващия сезон едно истинско бургаско дерби", заяви изпълнителният директор на ПСФК "Черноморец-Бургас" Пламен Киряков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Вече имаме страхотна възможност да покажем пред цяла България колко жалки са шараните- нека и 3мата си пишат в интернет . На дербито ние трябва да се съберем поне 5000, облечени в зелено , за да си личи контрастта с 30те облечени в синьо .Резултата не е важен. Важно е да се види кой е отбора на Бургас
+2
 
 
Този образ изобщо не мога да го понасям. С тази мазна мутра да си седи тихичко и да мълчи
+1
 
 
Никога прошка и бял ден за тези, които пробваха да унищожат Нефтохимик, когато беше слаб и разбит от местни управници и олигарси. Сега, усещайки новата вълна, същите хора се правят на доброжелатели. Повръща ми се! А от Шарана очакваме веднага да се изнесе от нашия стадион и вместо фалшиви поздравления да ни поднесе официално извинение, за всичко през последните 6-7 години. Тогава може и да разговаряме с тях.
+6
 
 
Има огромна разлика между доброто възпитание и лицемерието. Когато си се опитал да унищожиш даден отбор, когато си му пречил с всички позволени и непозволени средства да се възроди и тръгне нагоре, когато всички твои действия през последните 7-8 години от съзнателният ти живот са били с цел да се пречи, руши, шантажира, изнудва, клевети и злепоставя този отбор, тогава при негов успех доброто възпитание изисква просто да замълчиш. Другото е долно лицемерие от долни хора.
+2
 
 
Няма да е зле да възнаградим г-н Киряков със специална хореография по повод заслугите му към Нефтохимик. Може би нещо такова би било подходящо : http://www.youtube.com/watch?v=uTR68LEzXUQ
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 09.05.2013 г.
+6
 
 
Можеш по случая да ни подариш Розови екипи и да уговориш лицензът ни да премине в някой Черноморец от друг град .Скапан Лицемер !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: