Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Нефтохимик" победи Светкавица Търговище в слаб мач
Автор: Екип Burgas24.bg 10:18 / 05.05.2013Коментари (8)3011
© Burgas24.bg
Нефтохимик достигнаха до победа в мача си срещу Светкавица Търговище. "Шейховете" не беше най-добрата, която са показвали, но въпреки това в 64-тата минута Васил Калоянов бе точен за бургазлии. Неговото точно попадение бе достатъчно за победата.

Футболистите от Търговище пък останаха с 9 човека на терена след като получиха 2 червени картона.

Старши-треньорът Антон Спасов не скри разочарованието си от недобрата игра на футболистите му, но определи спечелените три точки като безценни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Братле за разлика от теб знам много повече неща от кухнята на отбора . Какво печелиш с тези тежки обвинения към ръководството . Ами ако ги нямаше тези които сега псуваш и им искаш възмездие и поемане на отговорност НЯМАШЕ ДА ИМА НЕФТОХИМИК . Точно тези хора на които свалям шапка че дават пари в тези трудни години на ЕВРОПЕЙСКА КРИЗА радват и теб и Бургаската общественост . Трябва да се уважават и хората от изпълнителната власт в клуба които ходят като клошари от фирма на фирма да просят пари за да СЪЩЕСТВУВА НЕФТОХИМИК . Ето такива като теб НЕБЛАГОДАРНИЦИ настройват феновете ,тоест част от феновете срещу отбора и ръководството . Вие не сте истински фенове - защото истинските знаят и 2 и 200 . Това че си бил на повече мачове от мен навън незначи че знаеш какво става и какво се случва в клуба . Думата НЕФТОХИМИК е по свещенна от твоите малоумни расъждения . Защото НЕФТОХИМИК може и без теб и оня дебел мърморко . Света не се върти около вас . САМО НЕФТОХИМИК .
0
 
 
Колега videnieto ти на колко мача си присъствал извън Бургас този сезон, а не само този? Това, че някой седял някъде и бил видял нещо, което според него било еди какво си, не значи, че трябва да се обявява, че този мач бил онакъв. Не е ли добре, като пишеш неща да си запознат за какво иде реч. Не е добре да седиш, на столчето РЕКАРО и да слушаш, какво ти говорят други рекарджии. Капиш! И само да ти поясня, че всичките простотии в клуба този полусезон дойдоха именно от ръководството - собственици и изп.директор. Няма две мнения по този въпрос. И именно те са хората, които трябва да си понесат вината за това разединение!
+2
 
 
Трябва да взема отношение по въпроса. Според мен този мач се игра за разлика от предния който си купихме . Относно ръководството вече съм сигурен че искат да влезнем в А група , иначе нямаше да направим тези ФОКУСИ в Симитли . Някой футболисти обаче играят без желание и не се натягат . Отделен въпрос е и колко могат , и дали искат . Няколко от тях много добре знаят че нямат място ако отбора влезе в А група . Тогава защо да се натискат и да играят за А група . Треньора - нищо лично но това е най слабия ни тренер и ще го помоля след края на сезона да си ОТИВА . Мисля че НЕФТОХИМИК не е опитно поле и не е лъжица за всяка уста . Тук трябва доказан и можещ специалист който да поведе някой от младите момчета и в А група . Защото спор няма това е бъдещето на БУРГАСКИЯ футбол . 4-5 можещи и знаещи футболисти и около тях младите ни кадри . Спонсори ще има но в А група в Б по трудно се дават пари . Относно някой фенове - НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ . Недейте така да атакувате и обиждате и футболистите и ръководството . Според мен всичко трябва да се реши с РАЗГОВОРИ , СРЕЩИ , ДИСКУСИИ . Трябва да търсиме цивилизования и демократичен начин . Запазете спокойствие пълна концентрация за мача с ШУМЕН и връщане назад няма - единствената цел А група . За по малките фенове на отбора необиждайте и тези хора които са дали многоооооо за отбора - Станимир Димитров , Митко Трендафилов , Благо Митрев , Антон Спасов .Скъпи фенове та те бяха една част от футболистите които караха 28000 човека да ходят на стадион ЛАЗУР 4 часа по рано . С УВАЖЕНИЕ . САМО НАФТА
на 05.05.2013 г.
-1
 
 
Най-голямата свинщина , която съм виждал . Очевидно двата отбора не се бяха разбрали как трябва да свърши мача и се наложи да се доизясняват допълнително, но нещо не им се получи. Срам ме е от този отбор. Това е подигравка с името на Нефтохимик и не искам да го виждам в "А" група . Който иска да ме нарежда . 4-ти мач подред, в който гледам тази подигравка с феновете. Повече не мога . Не ми пука дали бием или падаме - искам футбол , а не цирк. Едва ли ще дойда на следващото домакинство на отбора .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: