Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик с поредна победа по пътя към А група
Автор: Екип Burgas24.bg 20:31 / 28.04.2013Коментари (8)5920
© neftochimic.com
Отборът на Нефтохимик постигна много важна победа над Септември Симитли като гост с 2:1. Головете за победата отбелязаха Станимир Митев в 15-та минута и Любчо Божинов в 90-та.

Играчите на Нефтохимик диктуваха изцяло събитията на терена, но пропуски на нападателите доведоха до запазването на равенството до последната минута.

След изиграните мачове от кръга Нефтохимик е начело с 41 точки, следван от Любимец, Раковски, Спартак Плевен и Светкавица.

В следващия кръг в дербито на Б група Нефтохимик приема Светкавица Търговище. Мачът е в събота - 4 май от 17 часа на стадион Лазур.

Още по темата: общо новини по темата: 2
28.04.2013
27.04.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нефтохимик не е Черноморец - Нефтохимик не е отбор който да си крета в средата на таблицата. Или ще играем и ще мачкаме , колкото силите ни позволяват или по-добре да ни няма. Нефтохимик не е Гоце Делчев , не е Монтана . И за тея , които говорят , че Нефтохимик бил фактор ''само'' 10 години , то да ги запитам какво смятат за Литекс и как Литекс има уважение от всички, независимо , че са в ''големия БГ футбол'' от края на 90те
+1
 
 
Аре влезте да направим едно дерби и да напълним стадиона,че ми стана скучно вече...БЪРГАС НАД ВСИЧКО.
+2
 
 
Някой отвътре разби отбора, настрои играчи срещу публиката, уволни треньорите, помогна да загубим точки в странни мачове и този някой не са парите, а са конкретни хора. Не знам кои, но от Нова година нещата не са същите при нас. Бяхме отбор-юмрук, в който всички са едно семейство - ръководство-треньори-играчи-публика. Сега се чудим да се радваме ли, да се срамуваме ли и какво да очакваме следващия мач. Накрая този или тези, които развалиха климата в отбора ще си припишат заслугите за евентуалното ни влизане в "А" група, при положение, че ако си бяхме играли сериозно първите пет мача вече щяхме да празнуваме. Стискам зъби още един месец и след това искам цялата истина и си искам отбора обратно.
на 29.04.2013 г.
+5
 
 
Аз имам . Не съм бил на мача, но ако всичко ,което чета е вярно започва да ми е напълно безразлично дали ще влязат или не . Ако не ме интересуваше как и по какъв начин ще стигне любимият ми отбор до "А" група щях да съм фен на Черноморец .Това , което виждам от мачът с Варна насам е подигравка с всеки , който губи време и пари за да подкрепя този отбор. В случай, че плановете им за този отбор са свързани с нещо отрепетирано преди всеки мач, да са живи и здрави - без мен . Ще направя като 2/3 от българските фенове на футбола - ще спра да гледам български футбол.
+1
 
 
Единствено трябва да се радваме от резултата . Играта беше трагична . Абе ШМЕКЕР ти на това борба ли му викаш - защото аз пък му казвам НЕМОЩ.Все пак БРАВО и така може да влезем в А група , ние феновете нямаме нищо напротив .
+4
 
 
Така е бориха се, спор няма. Интересно защо Симитли се бориха до 90-та, след това се бореха за наш гол :D
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: