Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Херо глобен с 5 бона от БФС, а Нефтохимик с 9 и лишаване от домакинство
Автор: Екип Burgas24.bg 09:46 / 30.11.2012Коментари (17)4806
© Bulphoto
ДК към БФС нанесе парична санкция в размер на 5000 лева на старши-треньора на Черноморец Димитър Димитров-Херо за нанесени обиди в средствата за масова информация".

За навлизане на публика на игралното поле и нанесен удар на служебно лице Нефтохимик Бургас е наказан с лишаване от домакинство за една среща и имуществена санкция в размер на 9000 лева.

Т. 2. от дневния ред:

За нанесени обиди в средствата за масова информация, на основание чл.37, ал.1, т.17./1/ буква "А", ДК наказва г-н Димитър Димитров - ст.треньор на ПСФК"Черноморец-Бургас" с глоба в размер на 5000 лева.


Т. 1.2. от дневния ред:

За навлизане на публика на игралното поле и нанесен удар на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.1, буква "В", предложение 2 и във връзка с чл.6, на основание чл.37, ал.1, т.7, буква "Б", ДК наказва ПФК"Нефтохимик" - гр. Бургас с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 9000 лева.

Задължава ПФК"Нефтохимик" - гр. Бургас да възстанови щетите нанесени на стадиона в гр.Плевен,съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП.




 



Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Нещо не ми се връзва. Как така ще има дупка в оградата точно пред сектора за гости? И ако сте нахлували за да се радвате на футболистите, не можахте ли да го направите по по-цивилизован начин - примерно на паркинга пред автобуса? Единия тръгнал с намерения да удря другия, ама той го изпреварил...Това звучи абсурно и смешно за всеки нормален човек. Този който тръгнал да нахлува да не е врачка? Просто поредната гаменска постъпка, нищо повече. Няма смисъл да преиначавате случката. А ако Благо Митрев ви е казал, че нищо сериозно не се е случило - то той си прави мечешка услуга. Вместо да се противопостави на шепа бездарници той си затваря очите. Дали са се били 10 или 100 - имало е нанесени щети на стадиона, което говори само за себе си, има нахлуване, има бой. 10ма скочили на бой на 3мата охраняващи сотаджии. Това говори още повече за въпросните индивиди. За това ми хареса и коментара на Абсент (който по-принцип е доста дразнещ с коментарите си), защото нормалните хора трябва да се разграничават от подобни лица и случки. Трябва да ги изолират и дамгосат, защото само петнят името на клуба на който са фенове. Мистър Х, извинявай ако с коментара си съм те засегнал, мисля че можеше да си спестиш глупавия коментар!
+1
 
 
Това наказание е меко казано преувеличено... Първо самото нахлуване стана след последния съдийски сигнал, не сме прекратявали срещата. Второ всичко беше с цел да се израдваме с нашите ФУТБОЛИСТИ след тази толкова важна победа, а проблема дойде след като един от тримата СОТ-ки събори едно от нашите момчета. Друг е въпроса как може 100 човека да ни пазят 3ма сотаджии, въпросния БОЕЦ даже не беше на повече от 18 години и нещо си повярва. Какво трябваше да стане ? Нашето момче да наведе глава и да поеме ударите ли? Гледайте реално на нещата отвсякъде е преувеличено това наказание. МНОГО ХОРА НЕ НИ ИСКАТ В "А" група, но няма да се спрем !!! Мачкаме всичко наред ! БУРГАС Е ЗЕЛЕН !!! ОТБОРЪТ СЕ ПОДКРЕПЯ ПО ТРИБУНИТЕ !!!
-1
 
 
Някой който е бил на мача на Нафтата може ли да поясни какви щети са нанесени на стадиона и за какъв сотаджия става въпрос в долния коментар?
+2
 
 
За какви нанесени обиди поишат тези, те акъл имат ли? Херо сподели мнение, че не е нормално съдията да вечеря с шефовете на Лудогорец, и то след такова скандално съдийство. И че за това затъва футбола?! А за последния съдия със Славия какво да кажа? Пълен престъпник, искаше да го почерпи бат Венци за рождения ден. Ама не можа - нашата чета ги прегази въпреки че бяха с 12 играчи!
+1
 
 
Съдията, съдията, съдията Елтън Джон!!! 5000 цирея на Кабаков да излязат, той знае къде!!!
на 30.11.2012 г.
+5
 
 
Браво пичове ! ЕВАЛА ! ЕВАЛА ! В СЪЩИЯ ДУХ МОМЧЕТА ! След глуспотите в съблекалните заради , които едва не ни изгониха и надрасканите жилищни сгради , това ви е новият подвиг . Евала наистина . Човек за момент като си помисли "е*ати яките фенове имаме " и все се намира нещо да го опровергае.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: