Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Община Бургас погва Черноморец, ще ги съди
Автор: Екип Burgas24.bg 10:15 / 03.11.2012Коментари (8)3367
© Burgas24.bg
Община Бургас, която е и съакционер в ПФК Черноморец, съди футболния клуб. Администрацията на общината е завела дело за принудително събиране на дължими суми за данък сгради и данък смет за последните няколко години. Става въпрос за близо 600 000 лева, които футболният клуб не е плащал за това, че част от неговия капитал е съставен от 140 декара, върху които се намира спортният комплекс Черноморец. Именно за този терен са дължими тези пари. През април т.г. Общинският съвет реши задължението да бъде разсрочено и да бъде изплатено на равни вноски през следващите 2 години. Плащанията трябваше да започнат от юли т.г. Това обаче не бе направено и бургаската община пристъпи към принудително получаване на дължимия данък. По този начин вече са прибрани 180 000 лева от футболния клуб. В случая е интересен фактът, че единият акционер съди дружество, в което е съакционер. Както е известно, бургаският клуб дължи солидни суми на различни кредитори, партньори и контрагенти.

Източник: "Меридиан Мач"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
не правят нищо защото и върлите фенове, като ония от sunny beach support са в кюпа и лапат от кинтите.. ;) реално НИКОЙ не го е*е за ч-ц, а само кинтите/а.к.а комплекс ч-ц/ ги задържат все още в ла*ната дето ги сере събеф... ;)
0
 
 
Щом общината си търси парите за стадион Черноморец, а стадион Черноморец в момента носи само парични загуби на футболния клуб, то ще разреши ли общината футболния клуб да продаде стадиона, за да си изплати задълженията към нея и да не трупа други.
+1
 
 
Не знам тия хора съвсем ли мислят всички за глупаци! Дължат се огромни суми за данъци, АД-то се крепи на магия и спасението от фалит е само фантазия, а в същото време ПСФК има сергия на площад "Тройката" и цяло лято агитира за своята много съмнителна кауза. А сега познайте дали същата тази общинска власт не е разрешила разполагането на този фургон на най-централното място в Бургас?! И колко пари е получила Общината за ползването на това място от своя доказано неизряден длъжник?
+1
 
 
Ние отдавна сме се сетили за какво става въпрос, но какво зависи от нас. Всичко отдавна ни е ясно. Въпроса е на вашите фенове кога ще им стане ясно че сегашния Черноморец ще го има просто до като събев набара стадиона в акациите. А пък ако не се докопа до стадиона, тогава пък Черноморец на 100% ще е до там. Но какво направихте вие през всичките тези години за да спрете това - НИЩО. Ние поне се борим. Само едно нещо не ми е ясно - кой допусна нещастника събев да прави цял един град на маймуни и да си разиграва коня?
0
 
 
а ултра нафта са сетите но късно има и нещо друго които го купи вашия стадион може да реши да направи там кооперации или там каквото си реши не съм сигурен а събев иска да докопа нашия стадион затова не ни е заебал още ако не ти е ясно и естествено че общината ще си търси данъците
0
 
 
Разгеле. Крайно време беше. Не знам за общината, но се чудя как другите им кредитори все още не са ги погнали. Само ме притеснява че ако обявят дружеството в несъстоятелност, това значи че цялото имущество отива на публична продан. Което ще рече че стадион Лазур също ще влезе в масата на несъстоятелността и туко виж се появил някой с много пари и го купи. И тогава какво правим??? Вместо стадиона да е на бургазлии, ще се появи някой нов събев и всички ще трябва да играем по свирката му.....
на 03.11.2012 г.
0
 
 
Ама Митко Събев възкреси бургаският футбол . Защо да плаща данъци и такси ? Я някой фен на Черноморец да ми обясни като стадиона е частна собственост , кой плаща данъците ? Да не би да е ....частният собственик ?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: