Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова се срещна с фенове и раздаде автографи в мол Galleria Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 15:12 / 13.08.2012Коментари (3)3052
©
Най-обичаната от поколения българи поп изпълнителка Лили Иванова дойде в Бургас, за да презентира предстоящия си концерт и бе посрещната емоционално и с много възгласи от многобройните си почитатели. Срещата с любимата звезда се проведе в едно от най-значимите културни средища на града - мол Galleria Burgas. Атриумът на големия търговски център едва вместваше многобройните фенове на легендата на българската поп музика. Всеки от тях искаше да получи автограф, да научи нещо повече за нея, почитателите бяха подготвили посвещения, стихосбирки, цветя и подаръци.

Като обикновено лаконична в отговорите, но искрена, Лили Иванова доказа на феновете си, че не е загадка. Феноменалният й успех се дължи на много труд, изключителна дисциплина, строга диета и задължителни часове сън. Достигнала до най-високия връх, за какво още мечтае? - "Не градя пясъчни кули, знам какво мога, как да го постигна и нямам нереалистични мечти", отговори звездата. А певческото си дълголетие обясни така: "Човек или може, или не може".

Лили отговори на всички въпроси на почитателите си, всеки от желаещите получи и автограф. Феновете й бяха трудно удържими - искаха да бъдат по-близо до звездата, да видят повече. Облечена изцяло в поп стил, Лили не изпускаше от ръка любимия си парфюм дори и докато раздаваше автографи. Публиката гадаеше марката му, а някои предположиха, че това е специално създаденият за нея парфюм "Крес".

Лили Иванова и продуцентът й - Стоян Захариев, увериха, че на концерта в бургаски

©
я Летен театър на 25 август публиката ще чуе най-новите песни, които ще бъдат изпълнени за първи път на сцена. Сред тях ще са "Икар", "Ти не си за мен", "Шепот" и др. Познатите хитове ще са с нов аранжимент. На бургаската сцена ще излезе и плеада хитови музиканти като Мишо Йосифов, Стоян Янкулов -Стунджи, Живко Петров, Веселин Веселинов- Еко, Калин Вельов с и др.

Една от малкото български изпълнителки с постоянна концертна дейност продължава творческия си път. Концертите в Бургас и Варна през това лято са подготовка за големия концерт в зала "Арена Армеец" през ноември.

В края на срещата в мол Galleria Burgas Лили Иванова изтегли томбола и избра 10 щастливци, които спечелиха билети за концерта й в Летния театър.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.08.2012 г.
0
 
 
Какво културно средище може да бъде един мол ? Особено пък в този, където има карфур и цяло село там ходи :)
+1
 
 
Какво ще ми каше Лили Иванова.Тя използва 10 заучени изречения и говори само с клишета.Няма съдържание в това което казва.Иначе й пишат хубави песни,които тя от преструвки разваля.
+1
 
 
"Срещата с любимата звезда се проведе в едно от най-значимите културни средища на града - мол Galleria Burgas". Интересно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Детска болница в Бургас
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: