Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Привържениците на Нефтохимик с обръщение към клуба
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 25.04.2012Коментари (5)3789
© Burgas24.bg
Привържениците на Нефтохимик излязоха с обръщение към ръководството и футболистите по повод негативните, напоследък, резултати на тима.

Във връзка с негативната серия в последните мачове на любимият ни отбор в похода му към "А" група желаем да заявим следното:

Феновете на Нефтохимик Бургас твърдо заявяваме своята безрезервна подкрепа към ръководството на отбора, младите ни треньори и най-вече към футболистите и искаме да ги уверим, че продължаваме да вярваме в тях и сме убедени, че заедно ще успеем да спечелим оставащите ни мачове и да отпразнуваме заслуженото ни класиране в групата на майсторите. Момчета, съдбата е във ваши ръце. Съдбата обича смелите, а късметът е със силните. Време е да покажете на всички, че Нефтохимик е кауза,страст и любов, с която никой няма право да се подиграва. Ние сме горди, че нашето ръководство залага на честната игра, а когато играеш по правилата е нормално да направиш и грешен ход. Затова горе главите, повярвайте в собствените си сили, така както вярваме ние и тази вяра ще ви поведе в последния победен марш към заветната цел.Носете гордо и по шампионски емблемата и цветовете на Нефтохимик. Четири мача, четири финала. Ние сме с вас! Нефтохимик, това е Бургас!

Клуб на привържениците на Нефтохимик Бургас, фракция Green Fighters 97

Още по темата: общо новини по темата: 4
28.04.2012
26.04.2012
26.04.2012
25.04.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
разбира се,че не трябваше да се допуска това равенство с поморие!тия пък донори за какво се хвърлиха?нафтата заслужава да е в А група.всички купуват мачове-и ние тоя трябваше да го уредим!!!с тая честност има да духаме из селата още кой знае колко.....
-3
 
 
да не могат да купят един мач с тия мърши поморие ! бягай от тука ве ! стига с тая безрезервна подкрепа из дивизийте
-1
 
 
Съдбата обича смелите!Но Нефтохимик сбърка с освобождаването на Йордан Йорданов!Той щеше много да помогне на отбора в този момент!ФЕНКА НА НЕФТОХИМИК
+2
 
 
Евала!!Много съм радостен да го прочета,отбора ни е жив,духа ни е несломим,мощно Само Нафта!!Успех Ангеле,горе главата!Мачкаме!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: