Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Феновете на Черноморец с призив: Всички в София
Автор: Екип Burgas24.bg 11:13 / 16.04.2012Коментари (24)6153
© Burgas24.bg
Феновете на Черноморец Бургас от 3те фракции (Сини Акули, Синята Бригада, Олд Скуул Бойс) призовават всички студенти , родом от Бургас , обучаващи се в Софийските ВУЗ -ове да подкрепят любимия отбор:

Момчета и момичета , елате в сряда от 19.00 ч. на стадион Герена , в сектора за гости ! Присъединете се към нас, за да подкрепим заедно Херо и момчетата по стръмния и трънлив път към Европа !
Да защитим името и честта на Бургас срещу отбора на Левски!


Призоваваме и всички бургазлии, на които синята казуза не е безразлична да се присъединят към нас в името на победата на любимия отбор!

ВСИЧКИ В СОФИЯ !ЧЕРНОМОРЕЦ Е КАУЗА ! ЧЕРНОМОРЕЦ Е БУРГАС ! ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Още по темата: общо новини по темата: 31
19.04.2012
19.04.2012
19.04.2012
19.04.2012
18.04.2012
18.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Всички в София?Ами затова ли сте наели 27 мини автобус?Имахте 40 човека вярна агитка ама като гледам вече 20 от тях се осъзнаха и спряха да подкрепят това изчадие Лайноморец 2005г., скоро и другите 20 ще се махнат и какво правим?Много сте жалки!!!Събев прееба два отбора,напът е и този измисления отбор да прецака,както и бургазлии които ще плащат заради Общината която ги предаде !!!
-1
 
 
АКУЛИ ЮНАЦИ! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ ОТБОРА НА БУРГАС! АКУЛИИИИИИ ШАМПИОНИИ
-1
 
 
И МОЩНО: АТАКА!!! АТАКА!!! АКУЛИТЕ В АТАКА!!! Мачът ще е труден! Трябва да ги победим!!!
0
 
 
тема за Черноморец....само мазути вътре.....знам,че нямаме фенове...знам,че само вие имате,ама за кво пишете не мога да разбера в нишите теми.???...КОИ ЩЕ ВИ ГИ ЧЕТЕ..???.....пишете си на на вашите теми за 5имата КЛОШАРА....
+1
 
 
Не искам да споря тука сега с зелените(розови)приятели.....,обаче те станаха мега нагли копелета....Някой,ШАРАН,КЛОШАР,МЕДУЗА,ДЕБИЛ...да влиза в темите на ЗАВОДА....Не знам кво токова ви бърка дали ще ходим 2 шарана и 3 медузи.....боли ме х*я кво си мислите....а и не мисля,че някой го интересува вашето мнение.....може да сме 5 но си обичаме отбора....,а вие ходете си изкарвайте злобата на село.Зареди такива мишоци като вас който само знаят да псуват ще играете в Б група.....И моля ви се каквото и да напишете отдолу мен съм го чел.....така,че спестете си труда и не пишете.....всичките ви глупости ги знаем наизуст....
на 16.04.2012 г.
+3
 
 
Успех на Черноморец смачкайте ГОВЕДАТА!!! Слаб Черноморец , не прави по-силен Нефтохимик. Жалко за нагнетяването на омраза от разни лумпени във форуми и коментари. САМО ЛОКОооо Пловдив!!!
-1
 
 
еи мазути 6то си врете носа в 4ужди новини. събев ви бе6е виновен при дузпите, два баража изтарвахте колко да ве трят видяхаве колко струвате и ви намаза ските 4овека. има новини за Б група коментираите тях ( нама кои да затвори 6ахтата смятаите каква организация сте) пални аматьори
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: