Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Община Бургас купува медицински център от Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:03 / 27.03.2012Коментари (17)4023
©
Бургаският кмет Димитър Николов ще започне преговори със собственика на ПСФК Черноморец Митко Събев за прехвърлянето на Медицинския център за спортна медицина и рехабилитация към активите на общината.

В това здравно звено от 15 години работят едни от най-добрите рехабилитатори в България, оборудването му е съвременно и е недопустимо да бъде закрито. Към този момент центърът върви към ликвидация, а служителите му заведоха съдебни дела за заплатите, които не са получавали от половин година.

Общата дължима сума е в порядъка на 80 000 лева. Отделно за консумативи се дължат над 50 000 лева към доставчици и контрагенти.

Източник: "Меридиан Мач"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
То ще е хубаво да го откупи,но оня как ще изстърве тази златна мина.Общината може да свърши тази работа не без обществен натиск от всякакви ,сини,зелени пембени,но и това е малкакрачка напред.Лека по-лека ще откупят нещо друго ,като не става накуп и това е начин.Нищо,че има шанс и той да се облажи все пак хората ще си вземата парите,а той остава с 1 нещо по-малко.И тези пари ,които евентуално може да вземе ще ги издуха и после накъде?
+5
 
 
защо общината не вземе да купи направо стадиона и да приключим
+3
 
 
На мен пък ми звучи, че Общината го взема, за да задържи тези специалисти в Бургас, защото те бягат, след като не им се плаща. За Събев и зелени и сини знаем, що за стока е. Частник, не можеш нищо да му направиш, жалко, но факт. Никой не го харесва, трябва Общината да се справи с него, но това не виждам как ще се случи. Не се залъгвайте, че някой иска отборът му да затъва в дългове и да не се знае, дали ще започне другия сезон или няма. Другата грешна логика е да се обвиняват феновете на единия отбор, за случващото се в другия. Но не ми се спори. Бургас над всичко.
-2
 
 
по-скоро ми звучи, като - общината ще го купи и стопанисва от там нататък и отделно ще изплати всичките дългове към бившите служители... т.е. общината ще спасява не само центъра, ами и събеффффф
+1
 
 
Стане ли това общината да купи центъра ще е супер не само за спортните клубове, а и като цяло за всички граждани на Бургас.
+3
 
 
Време е май зелени и сини да скочим заедно на този измекяр! И на общинарите да им се поприака малко. Не разбирам, защо сините го търпите това унижение още...
-5
 
 
После нали няма да бъде предоставено безплатно на ПСФК-то? Не искам тези гниди да крадат общински пари от още една далаверка.....
на 27.03.2012 г.
+1
 
 
Тоест общината спасява медицинският център от Митко Събев
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: