Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Убийцата на Валя проговори пред съда
Автор: Екип Burgas24.bg 12:06 / 19.03.2012Коментари (54)13689
Прокуратурата поиска от Апелативния съд в Бургас 4 години затвор за Надя Иванова, която на 11 юни миналата година уби на пешеходна пътека пресичащата Валя Димитрова. Преди месец състав на Окръжния съд постанови ефективна присъда от година и 2 месеца за Иванова, предаде репортер на Burgas24.bg.

Наказанието днес бе обжалвано и от двете страни. За пръв път от 9 месеца пред медиите проговори и причинилата инцидента Надя Иванова.

Тя се опита да опровергае много от появилите се твърдения в медиите " че съм искала да избягам от мястото на катастрофата. Аз се опитах да окажа първа помощ, обаче просто органите от КАТ, които бяха на местопроизшествието ми казаха да вляза в колата и да се заключа, за да не се стигне до саморазправа. Ходила съм, ходя и на гробищата и се крия като най-големия престъпник".

Пред съда беше и народният представител Калина Крумова, която заедно с родителите на загинали на пътя младежи и девойки работят по приемането на законодателни промени . Крумова заяви : "предполагам, че до месец ще бъдат внесени в НС. Имайки предвид че има техническо време. Аз силно се надявам до лятната ваканция на парламента т.е. до лятото да има нови правила за не за движение по пътищата а за наказание на шофьорите които не ги спазват"

Готовност да застане зад каузата изрази и подсъдимата, " аз бих застанала зад всички родители, които са загубили децата си, но те няма да искат, аз бих подала ръка да бъда човекът който да каже на всички други замислете се, един миг-обръща живота на човек"

Решението на съда ще стане ясно до месец.




Още по темата: общо новини по темата: 33
21.10.2013 »
17.06.2013 »
19.11.2012 »
12.10.2012 »
12.10.2012 »
13.09.2012 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
малко и са направо публичен линч де**а и боклуците
Aнонимен
на 20.03.2012 г.
0
 
 
Ако не е това море дали ще сме най-добрия град за живеене?половинчати мерки или по-точно мерки за трошене на коли. Направете пешеходни светофари и асфалтови гърбици ,както по-долу ви казват.Ще видим кмета колко държи на думата си за неизграждане на цигански блок в М. Р.
Aнонимен
на 20.03.2012 г.
0
 
 
Жалко за погубения млад живот. За провинилата се не мога да я съдя. Иска ми се да намалеят произшествията на пешеходните пътеки . Да сложат пешеходни светофари и гърбици от асфалт.В цяла Стара Загора , в София също, пък и в Германия такова"чудо" на техниката няма. А тук създадоха мързеливо съоръжение за трошене на коли.Ама това е най-евтино . Какво му пука на кмета , той се вози в държавна кола.Бай Ганьовци сме и като водачи и като пешеходци. Казаха на пешеходците , че имат предимство и някои от тях се"хвърлят" да пресичат без да се огледат. Въобще пълна тъпанарщина както и ремонта на "Републиканска" и онази дупка пред у-ще " Кирил и Методи". Кипи" безмислен " труд.
Aнонимен
на 20.03.2012 г.
0
 
 
ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО, ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ БЕ- ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЛИ, А? ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ 90 % ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В България СА НА СВОБОДА??? А И ТАЗИ "УБИЙЦА" ИМА ДЕТЕ, КОЕТО ИМА НУЖДА ОТ СВОЯТА МАЙКА!
Aнонимен
на 20.03.2012 г.
0
 
 
Ей, много коментари бееей! Аз за истинките бандити-убийци не съм виждал такова нещо изписано!? А ве к'во става с този народ? Търси си жертви ли, и то не намясто, или..? Та тя си е ВЕЧЕ ЖЕРТВА на самата себе си и системата! .... Жалко и безкрайно тъжно много е, разбира се за загубеният Човешки живот, но трябва ли толкова крайни мнения от хора, които наистина не са наясно с нещата!? Не я знаем тази кифла какво й е било в главата във фаталният момент, но това може да изпита всеки един от НАС(коментиращите тука). Него пожелавам! ..Тогава със сигурност ще мислите друго, ..и няма да коментирате неподготвени! ....В България не е проблема в хората, а в системата на обработването на общественното мнение, и откланянето на народа от основният проблем и ни объркват мозъка с такива Човешки ТРАГЕДИИ, .....-които стават по цял свят. :-(
0
 
 
Много ясно!!! Малко са й четири години ...! И с какви очи тръгнала да обжалва??? Още повече, че има дете на същата възраст. Кво обжалване??? Думи нямам! Баси държавата, баси законите ...
Aнонимен
на 19.03.2012 г.
+1
 
 
Чета ви коментарите и си мисля , че всичко все повече заприличва на онова стихотворение "В механата " на Ботев . Всички се ежим и пънем , и от всичко много разбираме ...а всъщност сме като дечица, които някой квартален пияница е научил на мръсна дума и тичат през глава да я кажат на всеки. Повтаряме неща без да знаем какво означават сеем капацитет без да го имаме и ето какво жънем . Тъжната равносметка е за 20 години демокрация се научихме само да се гордеем с глупостта си. А за демокрация трябва мислещ народ . Ние нито сме мислещи нито сме народ. Хвърляме камъни по всеки грешник , ама вече ги хвърляме през глава и по всеки. Ако започнем да мислим , ако не станем народ - демокрацията ще е най-лошото което ни се е случило .
Aнонимен
на 19.03.2012 г.
-2
 
 
голяма работа, случва се, всеки да се пази!
0
 
 
не искам да осъждам никoй,жалко за детето,но жалко и за тази жена. как живее тя??? :(((
0
 
 
Тая мисля освен че на пешеходна пътека но е избягала от проишествието затова затвор до живот ........
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: