Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Фенклубът на Черноморец организира екскурзия до Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 16:54 / 30.11.2011Коментари (37)3930
©
Фенклубът на Черноморец (Бургас) Сините акули организира екскурзия за всички привърженици, които искат да подкрепят отбора в последния мач за годината. Както е известно, Черноморец гостува на Ботев (Пловдив) в осминафинална среща от турнира за Купата на България на 4-ти декември /неделя/ от 13:00 часа.

Записването е до събота и може да бъде направено в кафе-клуб При акулите, което се намира в градинката до Дома на НХК в центъра на града. Цената на екскурзията е 22 лева, като 18 лева е пътуването в двете посоки и 4 лева билет за мача. Крайният срок, в който всеки привърженик може да заяви пътуването си до Пловдив, е събота (3-и декември) в 13.00 часа. Веднага след това ще бъдат заявени и автобусите. На място всеки привърженик ще научи кога ще бъде заминаването, като най-вероятно това ще стане в неделя в 9.00 часа.

"Приканваме всички бургазлии да подкрепят отбора на нашия град в последния мач. Тази среща може да открие възможностите ни за атака на място в Европа през втората част на първенството, заяви заместник-председателят на фенклуба Димитър Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 32
15.05.2012
14.05.2012
13.04.2012
04.12.2011
04.12.2011
03.12.2011
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре, де, къде бяхте? имахте повече транспаранти, отколкото публика на тоя мач! излагате се! ей, на!, мазутите дойдоха през юни едно 1500 души, а вие - шепичка. нали бяхте отбора на Бургас? само излагате името на хубавия си град и злоупотребявате с него. не ви е срам!
+2
 
 
хахахахаахаххахахахахаахахаах 20 човека ако имате пак е добре ...Елате в Пловдив да видите какво е публика....
0
 
 
Пловдив ЩЕ ПОСИНЕЕ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НЯМА БУФЕРНИ ЗОНИ... хахахахахаха е*аси смеха! :DDDDD
+2
 
 
Е, сега - нямали капацитет... Нали събрахте многомилионните фенове на Нефтохимик...
+3
 
 
Моля само многохилядните фенове на Черноморец да се съобразят с капацитета на сектора за гости на стадион "Христо БОТЕВ"-А ТОЙ Е ОКОЛО 2500-така че се очаква доста от гостуващите фенове да останат по обективни причини извън стадиона
+1
 
 
Относно ПСФК-то, в името на добросъседския хумор, но и с известна сериозност:1. Създаден от бивш президент на Нефтохимик 2. Ядрото на първият им състав (2005-2006) - ветерани на Нефтохимик 3. Собственик им е бившият собственик на Нефтохимик (да им е жив и здрав и той, и изп. директора) 4. Треньорите в ДЮШ са отново ветерани на Нефтохимик (вече започнаха да се поразреждат) 5. Играят домакинските си мачове (съвсем доброволно) на стадион "Нефтохимик" Е...съвсем ясно е , че са наследници на Черноморец Бургас :) Добре, тези спорове могат да продължат до безкрай и стават само за чесане на езици - ако наистина смятат това "нещо" за наследник на най-стария бургаски клуб, то си е тяхна работа, колкото и зле да говори за психичното им здраве. Когато след 1, 10 или 100 години ПСФК-то забуксува и някой нов пишман милиардер реши да го "преоснове", нищо чудно да се окаже, че ново-преоснованият клуб е всъщност баш легитимен, а предишният кучета го яли. Нямам нищо против футболистите, нито против Херо, дано се получи хубав мач срещу Ботев. Тук пишещите фенове на ПСФК-то обаче сте... хвани единия, удари другия.
0
 
 
Аз пък не мога да разбера защо се споменава ФК Черноморец (Бургас)? Какво общо има с ПСФК-то? Емблема, история, легенди, стадион, признание? В сегашния Нефтохимик има даже повече актуални връзки с автентичния Черноморец, отколкото ПСФК-то!
+2
 
 
"Фенклубът на Черноморец организира екскурзия до Пловдив" това виц ли е или първоаприлска шега? :D :D :D
-3
 
 
Я, тука налазили фенове на работническия отбор? За вас екскурзия няма ли за домакинството ви за купата? Що тъй? Нефтохима ще организира ли нещо безплатно послучай мача ви?
-1
 
 
между другото,да нямаме притенции за мнoгoчисленост в момента но споко всичко ще си дойде на място още малко.нас ни мачкаха повече от 15 години и всичко се разби през периода 1993-2004
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: