Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Отхвърлиха предложение, комисия да провери действията на МВР и правителството за Катуница
Автор: Екип Burgas24.bg 10:00 / 05.10.2011Коментари (10)980
© Impact Press Group
След прегласуване с 46 гласа "за", 68 "против" и 12 "въздържали се", парламентът отхвърли създаването на Временна анкетна комисия за проверка на действията на МВР и правителството по време и след трагедията в село Катуница.

Зам.-председателят на ДСБ Веселин Методиев обясни, че парламентът трябва да застане в центъра на консенсуса между всички институции, за да предотврати по-нататъшното разгаряне на конфликта. "Различни са оценките на премиера и вътрешния министър за действията на органите на реда при случая в Катуница и случилото се след това", каза Методиев.
Целта на Временната анкетна комисия е да анализира действията на МВР, както и да провери защо жалбите, подадени срещу Кирил Рашков, не са били разглеждани, както и дали е имало политически чадър, възпрепятстващ проверка на доходите му.

Депутатът от ПГ на Коалиция за България Михаил Миков заяви, че случаят в Катуница не е бил разрешен, защото изпълнителната власт имала желание да го прикрие, както и да прикрие лицето, извършило престъпление, като е било допуснато да излезе извън страната.

"На Консултативния съвет за национална сигурност, от страна на представителите на МВР, не беше дадена информация по тези въпроси. Отговори нямаше и от изслушването в парламента на зам.-министъра на вътрешните работи Веселин Вучков. В гражданите все повече се налага убеждението, че случаят бе симулиран", коментира Михаил Миков.

Източник: Агенция "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 49
12.11.2022 »
23.09.2022 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
02.11.2020 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква комисия ? Българска или международна?Защо премиер и президент и парламент нямат единно мнение в този момент? Трябва да се научат да работят ЗАЕДНО и правят отстъпки с принципите си когато става дума за такъв сериозен проблем и България! да водят диалог помежду си по често и адекватно за народното благо или да си отиват щом не могат да го правят, от това страдаме години наред! Или си взаимодейстат или се разделят и които е некадърен си отива ,без да се чака края на мандата му, дела , дела и пак дела , а не думи и хули и загуба на време!
+1
 
 
нали цсацско се тупа как се бори с врага престъпник а гадовете ги пускат как прост мангал претупа през границсата когато го търсеха а после се и варна и се предаде това външна границса на европа ли или на катун цсвацско мвр шефлие или брокер на недвижими имоти от такива професионалисти като него всеки имащ нужният лев си прави каквото си иска най добре за бг е лекоатлетчето от мвр пожарникарчето да бягат някъде и да си спортуват че от техният професионализъм няма да остане никoй в бг
+2
 
 
е мн ясно : ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ !!! ... е, остава все пак едно такова чувство ... ама в нас де ... ама кво им пука - те "хората" си имат приоритети ...
0
 
 
ако няма скрито покрито защо да не кажат да
-1
 
 
мангали, цигани, роми все тая, ама и те са в Бг и е нормално да могат да гласуват, тях ако ги купуват с кебапчета, други ги купуват с пламенни приказки и един куп гъделичкъщи усешатането за интелигентност книги тип Кухелио , Керет. Поне манго знае че с пара( първото значени на думата е от агрегатното сустаояние на нещата) и книги не се живее, трЕбва нещо и в тумбака, друг е въпросат дали го мързи сам да си го направи :)
+6
 
 
Действията на милицията са по заповед на тия в парламента ! Има ли смисъл да проверяват действия по тяхно нареждане ... т.е да проверяват СЕБЕ СИ ??? ВСИКИ ДО ЕДИН ВЪН !!
+1
 
 
Тая комисия нямаше да свърши нищо,само пари на вятъра щяха да се хвърлят.
+2
 
 
Ами ясно защо идват избори,сте трябват гласовете на мангалите
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: