Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Ръководството на Черноморец-Бургас ще се срещне с феновете
Автор: Екип Burgas24.bg 13:12 / 27.09.2011Коментари (55)4657
©
На 29-ти септември /четвъртък/ от 18:00 часа ръководството на ПСФК "Черноморец-Бургас" в лицето на изпълнителния директор Пламен Киряков, кметът на град Бургас Димитър Николов и старши треньорът на отбора Димитър Димитров, ще проведе среща с феновете на клуба. Капитанът на "акулите" Радостин Кишишев също ще присъства на събитието, което ще се състои във фенклуба на привържениците "При акулите".

Това ще бъде първата такава среща между сегашния ръководен и спортно-технически щаб на Черноморец-Бургас с феновете на отбора. На нея ще се обсъждат целите на клуба, цените на билетите, вижданията на старши треньора за развитието на тима и други теми, които вълнуват запалянковците. Всеки ще има възможността да изрази своето мнение и да зададе своите въпроси, виждания и опасения към присъстващите.

Каним всички привърженици да заповядат!

Още по темата: общо новини по темата: 8
01.10.2011
30.09.2011
29.09.2011
29.09.2011
28.09.2011
28.09.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
10 човека, че на всичкото отгоре са жени! СМЯХХХХХ! 1 въпрос за руйната - ст. ч-ц не сте задали? смешници
0
 
 
Тъка мисля,че за да ти го напиша това щеше да го разберете мазути,ама уви вие освен да серете,да мразте и да се пените какви търкалджии сте др. не знаете и явно сте адски задръстени и тъпи копелета след като цяла България се обединява ,врагове във футбола забравиха за това и застанаха рамо до рамо.Локо=Ботев,Левски -ЦСКА,както и във Варна навсякъде се коментира това,но не само тука ей такива измислени знайни и не знайни герои само чакат да се появи някаква тема за др. клуб и нямат търпение дапочнат да серът такива сте вие фенчетата на мазутекс.Ако не вярвате вижте на кой е 1-то сране в темата на ПРИНЦЕСАТА.И от там се включват и другите явно с др. религия псевдо ''българи''.Давайте все тъка братя заблудени,в никой др. форум няма да намериш такива изчадия като тях.Съжалявам ,но е тъка вижте си вашите теми колко от нас са там и тогава приказвайте.Точно в това време трябва да сме заедно ,а не да се делим.Има време за всичко.За радост,за тъка ,време за живот и за смърт.Тъка,че стегнете се малко пичове.B.S.Crew
+2
 
 
пример няма и да има - те са точно 25-30 човека верни фенове и до там. видя се ясно кой е отбора на Бургас, който напълни 4 сектора с агитка под козирката и още няколко хиляди на стадиона, докато на вашите мачове има по 500 човека. за мен това е показателно, такава атмосфера и хореография никога няма да направите. дори и финансово не знам как ще успеете, докато ние всичко си направихме с наши средства, а не ни ги платиха като вашите подаръчета. при положение, че играем в долните дивизии толкова години и сме толкова много хора, нямате никакво право да имате такова самочуствие и да сте толкова нагли. да не говорим за въпросите със стадион, школа, измамите на събев и тн. спрете да пишете излишни глупости, щото се излагате ;)
-3
 
 
Н е мога да разбера какво се врът тука постоянно тия черните( мазути).Явно нищо същественно не се случва в мижавото им клубче.Не си гледат насраните гъзове,че ония с дините от село Любимец ги смазаха ами се плюнчат тука.В началото както винаги голям го вадеха,че те и Ботев заедно за ръчичка като една истенска приятелска хомо дружинка ще влязат в А група,но уви истината е др.щом едни селяци ги поставиха на мястото им по-добре да си затварят устите,че стават смешни.Айде марш във вашите теми,а да при вас пък нищо не се случва.B.S.crew
-4
 
 
един пример точен и ясен е***е си маиката мазутска
+4
 
 
Алабаланица,престани ве човек! За каква "ревност" ми говориш?! Незнам за другите мазути,ама на мен изобщо не ми пука дали кмета или кметицата ще се срещат с вас.Както колегата по-долу каза-за мижави 250 000(а те са даже и по-малко) няма да им правим метани на общинарите.Аз и много други фенове на Нефтохимик сме категорично против надписа "Община Бургас" на фланелките на отбора.Общината винаги е била майка за Черноморец(и за стария тоже).Черноморец винаги е бил отбора на местната власт(и стария тоже).За Черноморец-милиони(макар и не в брой,а като терени),за Нефтохимик-130 000 !!! Където иска -там да ходи кметчето.....И казваш -ние тази година няма да се борим за нищо-така ли???...ами вие (и стария Черноморец) -90 и кусур години за кво сте се борили ве,аланкоолу? Освен да останете в групата-за нищо друго! Ние се борим да го има Нефтохимик,защото ние нямаме "гръб" като вас!
0
 
 
защо ли изобщо влязах да прочета коментари те само да си вдигам кръвно?! нагли, нагли, нагли до безобразие. алабалаолигофрен. с какво сте по - превилигировани от нас че общината ще е с 50% във вашия клуб, а за нас ще се отпускат някакви си мижави 250000 лева. казвам мижави, защото тези 50% във вид на апортна вноска всъщност се равняват на стотици милиони, които общината може да вземе ако продаде терена на стадион черноморец, а те всъщност го подаряват на събев. стотици милиони, с които бургазлии косвено са ощетени за сметка на един човек. толкова безочливо нагли сте че ме изкарвате извън нерви. да, повтаряме едно и също. но повтаряме факти. а те са че играете на нашия стадион, супер облегадетелствани сте отвсякъде, и на всичкото отгоре дразните супер много с неадекватните си коментари. абе паляци, цяла бъгария ви се смее. никой не ви брои за отбор, да не говорим за агитка. как имате самочувствие да наглеете така??? дайте поне един пример заради който имате такова самочувствие. ПОНЕ 1!!! и не искам пак празни приказки. искам 1 ПРИМЕР. точно и ясно!!!
+1
 
 
херо и киряков да не са ви написали 3-4 въпроса, които искат да им зададете и толкова? хахха.. м/у другото ми е доста интересно, АКО най-после зададете въпроса за ст. ч-ц, да видим какво ще ви отговорят... КОЛКОТО И ТРУДНО ДА ВИ Е, ЕДИН ПЪТ БЪДЕТЕ МЪЖЕ И ГО НАПРАВЕТЕ! ;) alabalacica - ти си пълен смешник бе, чичак! лунен пътник! :>
-2
 
 
Жельо много се изхвърли бре....кви 3ма фена аз на снимката по-горе виждам само 2ма.
-2
 
 
Нормално е, когато отбора е с 50% общинско участие, кмета да присъства на такава среща! Нормално е когато отбора им се казва "Нефтохимик", директора на "Нефтохим" да присъства на техни сбирки. Опс... ама те "Нефтохим" нямали нищо общо с тях... Я, ако наистина дойде кмета, да го питам как така, след като Община Бургас няма дялово участие във ФК "Нефтохимик" се наливат едни пари от общината в него, при положение, че си имат мноо стабилни собственици.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: