Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Нефтохимик играе с Етър в Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 11:51 / 15.08.2011Коментари (10)2687
© Burgas24.bg
Срещата между отборите на Нефтохимик и Етър от втория кръг на Източната "Б" група ще се играе в Несебър. Както е известно стадиона на бургазлии в Долно езерово продължава с ремонтните дейности и това е причината Нафтата да домакинства в Несебър.

Двубоят е на 20.08.11 (събота) от 18 часа.

В първия кръг Нефтохимик завърши 0:0 като гост на Несебър, а Етър победи с минималното 1:0 у дома Любимец.

Още по темата: общо новини по темата: 4
23.08.2011
22.08.2011
20.08.2011
15.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
дано стадиона да е готов за мача със Спартак Вн
0
 
 
Гледам тука се води разговор на високо интелектуално ниво.От него ми става ясно само едно нещо - странджанския произход на водещите го. А по темата, мнението ми е,че Нефтохимик ТРЯБВА на ВСЯКА цена да играе в Бургас./Д.Езерово не е Бургас/За съжаление бургаския стадион е лична собственост на частно лице.Кой да рита топка там и при какъв наем,може да каже само и единствено той.Днес по стечение на обстоятелствата този човек е собственик и на клуба Черноморец.Затова и Черноморец играе там.Ако утре Събев купи отбора на Арарат Ереван ,те с пълно право ще играят на този стадион.Разберете ,че в правния свят няма стадион на Нефтохимик или стадион на Черноморец.Има само и единствено стадион Лазур собственост на М.Събев.Така че топката е в джобовете на собствениците на Нефтохимик.Да вадят парите за да може Нафтата да играе в Бургас.Друг е въпроса ,че в Бургас трябва да се научим ,че безплатен обяд няма и в никакъв случай не трябва да има.Цени на билети от порядъка на 10 лева за централни сектори и 6-7 лева за странични е напълно нормална.Футболът е БИЗНЕС и собствениците на Нефтохимик трябва да покажат ,че са добри бизнесмени.
-1
 
 
Шматки матки абе еиииии божо мишка висок си 1.50 бе паляк изчисти си пъпките от лицето и луничките грозник и тогава ела да пишеш бе ей малко недорасло копеленце ако ет видя някъде дори няма да те ударя ще ти се изплюя в лицето грозник! Знам те къде живееш в меден рудник малко лайно насрано затваряай си устата да не ти се случи случка нещастник грешка на природата има ли по грозен бургазлия от теб бе ?
на 15.08.2011 г.
+1
 
 
Шаран ,продължавайте да се репчите в най-болезнените моменти и много скоро пак ще ви смачкат от бой в тъпото ви малко барче . После пак ще се жалвате наляво надясно . Заради тъпаци като тебе , които са малко по-нагли дори от отбора си ви бият периодично . Мислете поне малко.
-5
 
 
6матки това сами си ги направихте.общината достатъчно ви дава.за това защо не играете на лазур питайте порточана.колко сте заблудени че някога сте се върнете там,само ако оня мафиот събев реши да го иначе всеки иска да продаде на някои коити ще ви купи отборчето.иначе и аз искам да се върнем на нашия си стадион и вие да сте си в лазур ама май скоро няма да стане за съжаление.успех все пак!но мислете реално.
+1
 
 
няма такъв цирк. и на всичкото отгоре носим логото "община бургас" на фанелките си. същата тази община, която не прави нищо за да може БУРГАСКИЯ Нефтохимик да си играе мачовете в Бругас. това никъде го няма!!!
на 15.08.2011 г.
+3
 
 
АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ВЕ ! НАПРАВО МИ ПИСНА ВЕЧЕ !!! ХОДИМ ДА ОБИКАЛЯМЕ НЕМИЛИ НЕДРАГИ КАТО БЕЗДОМНИЦИ ВЕЧЕ СУМА ТИ ГОДИНИ . МАЙНАТА МУ НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НЯМА ДА ТЪРПЯ ТОЗИ ЦИРК ПОВЕЧЕ !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: