Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
ЦСКА пречупи Черноморец с нередовен гол
Автор: Екип Burgas24.bg 22:03 / 13.08.2011Коментари (13)3334
© Burgas24.bg
Черноморец загуби злощастно с 1:0 гостуването си на ЦСКА в София.

Бургазлии изнесоха много силен мач, 90 минути пресираха своя съперник, но в крайна сметка късметът и съдиите не бяха на тяхна страна.

Преди почивката ЦСКА имаше няколко добри възможности за гол, но блестящият Стоян Колев спаси всичко, което можеше. Един път топката влезе в мрежата му, но голът логично бе отменен заради засада.

В началото на второто полувреме "акулите" бяха по-добри на терена и Георги Андонов имаше добра възможност, но топката не пожела да навести мрежата.

Победното попадение за "червените" падна в последните минути, след сериозно съдийско рамо. Първо при отнемането на топката имаше нарушение срещу играч на Черноморец, Спас Делев получи топката в положение на засада, подаде на Зику, който реализра за победното 1:0.

Още по темата: общо новини по темата: 2
11.08.2011
11.08.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хихи много ще ми е интересна 'подкрепата' срещу Локомотив. Айде да видим дали домакините или гостите ще имат повече публика. Ако са Локо Пд предлагам всичкото шаран да спре да пише в тоя сайт.Обзалагаме ли се ?
+1
 
 
Чак пресиране 90 минути не е вярно! Пресирането беше само в началото на първото и в началото на второто полувреме! Тогава бяхме равностойни и с повече инициатива. Не знам защо не беше през цялото време - можеше да се получи "изненада". Да не забравяме все пак, че Херо това лято пое отбора и това му е втори мач за първенството, а настроенията бяха да паднем с повече от онова 0:4 в Бургас - е, не се случи. Мисля, че има още много какво да се желае в офанзивен план и дано включването на Тевия, Ака и Асис допренесат за друг облик. В събота на стадиона и подкрепа срещу Локо Пловдив!!! Браво на момчетата, представиха се достойно!!!
-2
 
 
еииии,малоумен боклук истината боли а?
+2
 
 
Сини могат да ти бъдат фаровете скумрия нещастна,защо не си хванеш буса за Айтос и да те няма!
-5
 
 
ей розовелки сто не си ходите в д.е.нали си сменихте вярата"нефтохимик"и се отдадохте на "атлетик".на такива като вас им викаме помаци.изруди заблудени!бургас е син атлетки розови!
+1
 
 
Не само при гола имаше нарушение, ами и последните десетина минути преди гола при всяко отнемане на топката от ЦСКА имаше фаулове, а съдията се правеше на луд. Обратното, за нас свиреше фалове за щяло и не щяло. Така че гола си дойде съвсем закономерно. Честита им победа. Иначе ги видяхме какви са извънземни майстори срещу Беларус, с такъв съдия щяхме да ги размажем и тях, ама там други слагат, мамка му.
-2
 
 
да ве да! гола си беше чист. Да не споменаваме дори и през първото полувреме когато отмениха редовен гол на ЦСКА! Иначе евала на многото фенове на черноморец събрали се в София да подкрепят отбора си ! :D
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: