Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (0)
Черноморец-Поморие удари Спортист Своге, ще спори с Видима на баража за "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 19:07 / 08.06.2011Коментари (12)2755
Черноморец-Поморие спечели баража между вторите отбори в Източната и Западната "Б" група. "Акулите" нокаутираха Спортист Своге за три минути на стадиона "Хаджи Димитър" в Сливен.

Черноморец откри резултата в 37-ата минута с гол на Иван Стоев, нападателят засече центриране от фаул на Любомир Божинов. Три минути по-късно поморийци вкараха втори гол във вратата на Николай Годжев. Любомир Божинов отново центрира от фаул, но този път Георги Костадинов засече коженото кълбо за 2:0.

В средата на второто полувреме "акулите" останаха с 10 души на терена, заради втори жълт картон, съответно червен на полузащитника  Пламен Димов. С човек повече на терена Спортист успяха да върнат едно попадение в 82-ата минута дело на капитана Лъчезар Младенов. Минута преди края бранителят вкара и втори гол за своя тим, но той бе отменен от главния рефер Николй Йорданов.

След тази победа Черноморец-Поморие ще спори с Видима Раковски на баража за "А" група, който е насрочен за неделя.
Още по темата: общо новини по темата: 5
15.06.2011
14.06.2011
13.06.2011
12.06.2011
10.06.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В отговор на коментара на акули - Мале точно ти ли ще вземаш отношение тук . Защо ни наричаш шматки като ти самия си най голяяматаа шматка тук и не те ли е срам да пишеш глупости ( впрочем ти само глупости можеш да пишеш така си свикнал от 3 ти клас ) .Момчетата които играят в поморие наистина са наши повечето от тях и играят много по добре и правилно от вашето смешно отборче . Точно тези розови момчета които насила бяха боядисани ви направиха за смях и доказаха за пореден път че школата на Нефтохимик е ВЕЛИКА . Ти се моли и хвърляй боб да не влезнем в Б или А група че тогава незнам каде ще те крием по празниците за да не гледаш серията от резили на твоето смешно отборче срешу Нефтохимик . Стисни зъби и признай че отбора на БУРГАС е в зелено и се казва НЕФТОХИМИК .
на 09.06.2011 г.
+2
 
 
Сините манговци да спрат да говорят за правопис и продажба, за да не напомняме за пореден път как тяхната душа продажна се изтъргува за 20 кебапчета. Вие в Бургас винаги сте били мишки и такива ще си останете.
+2
 
 
Събев мисли да продаде лиценза на Ботев Пловдив , ако Поморие вземе и 2 бараж . Защо Хубчев подписа с Ботев ! Това може да се окаже положително яввление ако БФС са нормални и адекватни , понеже при това положение Нефтохимик автоматически влиза в Б група на мястото на Ботев Пловдив . Ако тази схема се разиграе и вълка сит и агнето цяло - Събев лапа пари от Ботев и кмета на Бургас бетонира мястото си за изборите като помага на Нефтохимик да влезнат в Б група . Този вариат в момента се проверява от БФС затова и отложиха за днес разглеждането на лицензите и доуточаването на броя на групите в Б и В . Дай боже Нефтохимик да играае в Б група , те го заслужават . Това е най обичания отбор в Бургас , с най верните и предани фенове .
+6
 
 
Събев ще изтъргува лиценза! Дано печелившите да са Нафтата, че четох някъде и Несебър го искали :) На мен лично ми се иска Нафтата да играят в Б група догодина, че да си спретнем пак две яки дербита.
-5
 
 
абе тъпаци розови та това е истинския бивш манафтекс с друго име!!!вие кво си сменихте вярата бе помаци миризливи,сто не го подкепяте това отборче а?сега дай лиценза на атлетик...6матки заблудени!
0
 
 
Предпочитам севлиевци да останат в групата.Такива подобия на отбори като Поморие,Каварна и тн не са за елитните дивизий
+7
 
 
айде да влизат във А група и да ни връщат лиценза ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: