Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Фенклубът на Нефтохимик организира конкурс за снимки
Автор: Екип Burgas24.bg 15:35 / 10.04.2011Коментари (24)4187
© Burgas24.bg
Във връзка с предстоящия 50-годишен юбилей на ФК НЕФТОХИМИК, Клуб на привържениците НЕФТОХИМИК Бургас организира конкурс за снимки, направени от привържаниците на отбора. Снимките трябва да са на отбора, играчите на ФК НЕФТОХИМИК, или на зелените фенове. Материалите могат да се изпращат на електронната поща на НАФТАрадио- naftaradio@neftochimic.eu, като е желателно да бъдат в пълния си размер. Крайнят срок за изпращане на снимки е 31.12.2011г. След изтичането на крайния срок, тричленно жури ще определи кои снимки ще бъдат представени на изложба "50 години зелена магия". Датата и мястото на изложбата ще бъдат оповестени допълнително.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ей бургазлията със "скромните" коментарчета големи размишления правиш! Ще ти кажа само някои неща , че ми писна да чета "разни" глупости! Да Черноморец има повече купи и постижения - факт , казваш че имате и повече публика , ами да те питам тогава вчера къде ви беше публиката , на предния домакински мач къде бяхте пак ,,,, да да и сега сигурно ще кажеш разни простотии от сорта на ние събираме по 13 - 15 хил души. да през последните 2 години веднъж събрахте 12 000 души ( на мача със онези говеда Левски) защото билетите ви бяха без пари , и ми кажи колко от тези "12 000" пяха и викаха за Черноморец Бургас. Аз отговора го знам но ще го запазя в тайна. Но както и да е , Успех и дано Гочето ви измъкне от дупката
-2
 
 
Не си чувал за Нефтохимик защото отбора се казваше Локомотив и през 1981 г. го преименуваха. Въпреки че преди 1980 г. играеше в зона Загоре (сега В-гр.) би трябвало да си чувал за Локомотив предвид на възраста ти. Кой на кого е фен и от кога е друг въпрос. Да не би всички които ходеха на мачове на тогавашния Черноморец да му бяха фенове ?
на 11.04.2011 г.
+3
 
 
Никога не е имало разделение или вражда между феновете на Нефтохимик и Черноморец ...1919 ;) . Никой не оспорва и съотношението на феновете, които цитираш , до началото на 90-те . А това , че не си чувал е най-малката гаранция .
-4
 
 
Като е станало дума за история и аз не гледам мачове от вчера и знам това-онова. Гледал съм почти всички мачове на Нефтохимик през 80-те. Тогава ходехме обикновено в събота на Черноморец средно десетина хиляди и после в неделя на Нефтохимик около 3 хиляди някъде. Нямаше делене на феновете. Всъщност на мачовете на Нефтохимик ходехме най-запалените фенове на Черноморец. Аз от това време не познавам някой, който да се определял като фен само на Нефтохимик, макар че сега гледам се появиха доста. А преди 1981 изобщо не бях чувал, че има такъв отбор.
+1
 
 
Идеята със снимките е много добра. С интерес чакам да видя някои ретро кадри, а и такива от близкото минало. Относно кой колко години съществува - не е важно колко, важно е какво си направил в периода на съществуване! Нафтата е бил супер отбор, сега не е, но никога не е бил Бургас - София и никога не е бил виц във футболния фолклор на България. С победата днес!!!
-1
 
 
Аз съм на 50 години.Дядо ми ,баба ми,баща ми,майка ми са родени в Бургас.Аз съм роден на пъпа на Бургас.Ъгъла на Богориди и Славянска.На мачове ходя от дете.За първи път разбрах, че в Бургас има и друг отбор освен Черноморец чак в края на 80те години. Не че отдавам някакво значение на това кой отбор на колко години е.Само отбелязвам като факт
0
 
 
драги цаци отивайте да си допиете ахелоя и да не забравите калето ... 25 утрепки ... утайката на града ... вие намерете ваши снимки от последните 2 "домакинства" на "феновете ви" и после пишете ... айде отивайте да се дрогирате
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Ей сега става интересно , откъде ще се намерят снимки на Мазутекс от преди 1986 година :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: